Råbra og billig i fjellet nå

Påsken er over, men det er nå du har sjansen til å få den billigste ferien på ski med glitrende forhold.

Publisert
Sist oppdatert
... anleggene har opptil fem meter snø


Påskeuken var en snøfylt en i store deler av Fjell-Norge. Selv om ikke solen strålte på sitt beste, var føret enormt bra i mange anlegg. Slik fortsetter det også fremover, mener føreekspert Jens-Andreas Løland i Skiinfo.

- Med dagens snøforhold ser det ut til at denne sesongen blir virkelig lang, og at mange skianlegg vil klare å holde åpent store deler av april. Mange skihelger med friskt pudder og varmende sol står i vente, sier Løland.

Så for deg som fortsatt har lysten og krutt i beina etter påsken, er det nå du bestiller den perfekte påskeferien. DinSide sjekket priser og pakkeløsninger i de anleggene som har best føremeldinger fremover - både for familien og pudderfreaken.

Et bilde - tusen ord...Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Et bilde - tusen ord...Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer


Frikjørere og pudderhunder:

For off-piste entusiastene er det mye å boltre seg i på Vestlandet, hvor skianleggene har opptil fem meter snø, og det jevnlig forventes ferskt pudder i ukene fremover.

Førstkommende helg er det imidlertid ikke forventet de store snøfallene, men heller skikkelig påskevær.

En oversikt over hvor mye og hvilke dager det forventes snø, finner du for eksempel med Snowfinder fra Skiinfo.

Her kan du se Snørapport fra alle de 67 destinasjonene som rapporterer inn til Skiinfo, og du kan sortere på destinasjonsnavn, snødybde, med mer.

Her er noen utvalgte pakker fra de beste løssnødestinasjonene de neste ukene:

Røldal:
Topper tabellen med fem meter snø. Gjennom Røldal Booking kan du leie hytter og leiligheter fra 600 kroner døgnet per enhet. De har også gode tilbud som inkluderer heiskort.

Stranda:
Stranda Hotell har utmerkede pakkeløsninger som gir deg overnatting og skikort for 585,- kroner per natt i dobbeltrom og 810,- i enkeltrom. Kort vei til bakken.

Les fersk rapport fra Stranda her ...

Voss:
Voss Fjellandsby tilbyr leiligheter med to soverom fra 1.450 kroner helgen. Heiskort må du kjøpe ved siden av og det koster 450 kroner for et weekendkort - fredag til søndag, for voksne, og 360 for ungdom.

Familiedestinasjoner:


For deg som har muligheten til å ta med barnefamilien på en hel ukes ferie de kommende ukene eller en helg, har vi sjekket pakkeløsninger på følgende steder som tegner til å få utmerkede forhold.

Råbra og billig i fjellet nå


Skeikampen:
I uke 13 og 14 har Skeikampen følgende tilbud: skipakke hotell-weekend/midtuke
Thon hotel Gausdal rett nedenfor alpinbakken for kr 595,- per person per døgn i dobbeltrom, inkludert frokost og heiskort.

Leiligheter og hytter som ligger maks 350 meter fra heisen koster 3.910 kroner fra mandag til fredag, for to voksne og to barn, inkludert fem dagers heiskort.

I uke 15 og 16 koster denne pakken 3.510,-

På lørdag førstkommende arrangeres barnas dag i alpinsenteret.

Geilo:
Supre og barnevennlige forhold. En langhelg i uke 14 eller 15 på hytte i Hallinggrenda på Vestlia koster 1.190 per person. Da er weekendkort i heisanlegget inkludert. Kontakt Geilo booking.

Valdres:
I dag har det også gått ut pudderalarm i Valdres, som melder om 25 cm med nysnø i løpet av de siste 24 timene. Også en familievennlig destinasjon. Beitostølen, tlf. 61351000, tilbyr overnatting etter 6. april fra 2.690 kroner for en firemannsleilighet i en weekend.

Heiskort koster 470 kroner for en helg for voksne.

Hemsedal:
Hemsedal Booking tilbyr aprilweekend-pakker fra 890 kroner inkludert heiskort, og langweekendpakker fra 995 kroner med heiskort.

Familieuker i Hemsedal er også et hyggelig tilbud for barnefamilien. Overnatting søndag-fredag og skipass mandag-fredag koster fra 3.110,- for to voksne og en ungdom (7-15 år) og ett barn under sju år. Det gis rabatt på skiskole i aprilukene hvis denne bookes og betales på forhånd.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer