Råbra og billig i fjellet nå

Påsken er over, men det er nå du har sjansen til å få den billigste ferien på ski med glitrende forhold.

Publisert
Sist oppdatert

Påskeuken var en snøfylt en i store deler av Fjell-Norge. Selv om ikke solen strålte på sitt beste, var føret enormt bra i mange anlegg. Slik fortsetter det også fremover, mener føreekspert Jens-Andreas Løland i Skiinfo.

- Med dagens snøforhold ser det ut til at denne sesongen blir virkelig lang, og at mange skianlegg vil klare å holde åpent store deler av april. Mange skihelger med friskt pudder og varmende sol står i vente, sier Løland.

Så for deg som fortsatt har lysten og krutt i beina etter påsken, er det nå du bestiller den perfekte påskeferien. DinSide sjekket priser og pakkeløsninger i de anleggene som har best føremeldinger fremover - både for familien og pudderfreaken.

Frikjørere og pudderhunder:

For off-piste entusiastene er det mye å boltre seg i på Vestlandet, hvor skianleggene har opptil fem meter snø, og det jevnlig forventes ferskt pudder i ukene fremover.

Førstkommende helg er det imidlertid ikke forventet de store snøfallene, men heller skikkelig påskevær. En oversikt over hvor mye og hvilke dager det forventes snø, finner du for eksempel med Snowfinder fra Skiinfo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer