Raftingopplevelser fra 350,-

Fra å bli sett på som farlig og risikofylt for drøye ti år siden, er rafting blitt rimelig stuereint. - Rafting er lightversjonen av ekstremsport, sier Magnus Lilleengen i Skjåk Rafting.

Publisert
Sist oppdatert

Rafting for 2-åringer og 80-åringer. Etter en ringerunde til 11 av landets raftingarrangører, får vi historier om alt fra veldig unge til veldig gamle som har testet rafting. For det finnes turer for de fleste, som dekker de fleste ønsker. Det er begynnerturer, familieturer, ekstremturer og ekstrem pluss-turer. Det burde absolutt være mulig å finne en tur som tilfredsstiller det du er ute etter.

Vi har sjekket hva du får og til hvilken pris, hos 11 raftingselskaper. Vi har konsentrert oss om kortere turer og heldagsturer – men kun turer som er gjennomførbare på en dag. Det finnes også turopplegg som strekker seg over flere dager og med overnatting ute i naturen; er du interessert i dette, bør du kontakte det aktuelle raftingselskapet.

Vi gjør oppmerksom på at oversikten på ingen måte er komplett, men gir et bilde av hva du får og til hvilken pris. For mer utførlig informasjon om turen, bosted og andre opplysninger, bes du kontakte turistkontoret i det området som er aktuelt for deg eller de enkelte selskapene. Vi råder deg også til å forhøre deg om turopplegg hos arrangøren, for å finne ut om dette er et arrangement som passer deg. Husk at det er mange muligheter, og mange forskjellige måter å arrangere en raftingopplevelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer