Ranssikre vesker

Nederlandske designere har funnet patenten som kan sikre deg mot overivrige veskenappere i storbyen.

Publisert
Sist oppdatert

En silhuett av pistol eller kniv i vesken, kan kanskje bidra til at veskenapperen velger andre ofre i storbygatene. Nederlandske designere har kanskje funnet en løsning? Vesker med mer skremmende utseende enn innhold ...

Illusjonsdesign

Ville du nappet denne vesken??? Bilder fra Supermarket One Foto: supermarket one
Ville du nappet denne vesken??? Bilder fra Supermarket One Foto: supermarket one Vis mer
Og ville du følt deg trygg med denne vesken over armen??? Bilder fra Supermarket One Foto: supermarket one
Og ville du følt deg trygg med denne vesken over armen??? Bilder fra Supermarket One Foto: supermarket one Vis mer


For det ser jo definitivt ut som om veskene holder på skremmende innhold. Store slakterkniver og solide revolvere er muligens egnet til å skremme bort pysete veskenappere. Og de kan i alle fall gi inntrykk av at veskens eier er langt tøffere i trynet enn hva som faktisk er tilfellet.

Designerne har sagt til nederlandske aviser at veskene er laget etter rapporter om økende frykt for kriminalitet i Rotterdam, deres egen hjemby.

Billig forsikring?

Veskene er håndlagde, og selges på designernes eget nettsted, Supermarket One. Prisen for pistolvesker og knivvesker med de betegnende navnene "Guardian angels", skytsengler, selges for 90 euro stykket. Det tilsvarer omkring 670 kroner etter dagens kurs.

Ekstern lenke
Nettsidene med skytsengelvesker finner du her.

Andre morsomme reiseprodukter? Her er noen artikler fra DinSide Reise:

 • Elektroniske gavetips for reiselystne

 • Sære saker til turen

 • Helt sjef i pipen
 • Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer