Rare restauranter

Amerikanske konseptrestauranter både fyller magen og underholder andre sanser. Av: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert

Mat må man ha etter en travel dag i London, og det finnes noen festlige restauranter som gir litt mer enn bare matopplevelsen. Alle er amerikanske konsepter hvor maten ligger over middels i pris, og hvor de gjerne vil loppe deg for mer penger i butikkene som hører til restaurantene. Men det er jo moro, da!

Rainforest Café

Dette er en jungel av en restaurant med hengende planter, rennende vann og elefanter og apekatter som rører på seg. Sommerfugler i trærne, sebrastriper på barkrakkene og amerikansk og karibisk mat spesielt tilrettelagt for barna. Egen butikk som selger kosedyr og annet krimskrams. Det kan være lurt å bestille bord her. Ring 020 7434 3111.

Adresse: 20 Shaftesbury AvenueNærmeste tube: Piccadilly Circus

Hard Rock Café

Musikkelskernes favoritt, eller i hvert fall en skikkelig turistmagnet. Amerikansk mat, jukebokser, rockememorabilia og stedet du får kjøpt den klassiske Hard Rock Café London t-skjorten. Noe å vise frem på skolen, det! Been there, done that. Du kan ringe på forhånd og bestille bord på 020 7629 0382

Adresse: 150 Old Park LaneNærmeste tube: Green Park eller Hyde Park Corner

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer