Rare restauranter

Amerikanske konseptrestauranter både fyller magen og underholder andre sanser. Av: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Mat må man ha etter en travel dag i London, og det finnes noen festlige restauranter som gir litt mer enn bare matopplevelsen. Alle er amerikanske konsepter hvor maten ligger over middels i pris, og hvor de gjerne vil loppe deg for mer penger i butikkene som hører til restaurantene. Men det er jo moro, da!

Rainforest Café

The Rainforest Café Foto: Stine Okkelmo
The Rainforest Café Foto: Stine Okkelmo Vis mer


Dette er en jungel av en restaurant med hengende planter, rennende vann og elefanter og apekatter som rører på seg. Sommerfugler i trærne, sebrastriper på barkrakkene og amerikansk og karibisk mat spesielt tilrettelagt for barna. Egen butikk som selger kosedyr og annet krimskrams. Det kan være lurt å bestille bord her. Ring 020 7434 3111.

Adresse: 20 Shaftesbury Avenue
Nærmeste tube: Piccadilly Circus

Hard Rock Café

Musikkelskernes favoritt, eller i hvert fall en skikkelig turistmagnet. Amerikansk mat, jukebokser, rockememorabilia og stedet du får kjøpt den klassiske Hard Rock Café London t-skjorten. Noe å vise frem på skolen, det! Been there, done that. Du kan ringe på forhånd og bestille bord på 020 7629 0382

Adresse: 150 Old Park Lane
Nærmeste tube: Green Park eller Hyde Park Corner

Planet Hollywood

Restauranten for filmelskere i alle aldre. Very American, både i mat og miljø. Filmmemorabilia fra masse kjente filmer, f.eks. kjolen Judy Garland brukte i Trollmannen fra Oz. På skjermene flimrer klipp fra kjente hollywoodfilmer. Dette gjør restaurantbesøket spennende, men gir kanskje ikke så mye matro. Her lønner det seg også å bestille bord på telefon 020 7287 1000

Adresse: 13 Coventry Street
Nærmeste tube: Leicester Square

  • Tilbake til innledningen.
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer