Rasende billige ferier

Charterturene går til lavpris, men kommende uke er den dyreste i mai. Vent nok en uke, og du finner langt lavere priser.

Publisert
Sist oppdatert
Nice er en av byene du kan besøke for en billig penge i mai.
Nice er en av byene du kan besøke for en billig penge i mai. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Det er fortsatt mulig å nyte godt av prisraset i mai, men du som vil ta en kjapp ferie i den mest attraktive uken nå da det både er fri 17. mai og Kristi Himmelfart samme uke, er utvalget litt skrinnere. De billigste reisene går nå i slutten av mai, begynnelsen av juni.

Billigst til Nice og Madeira

Fransk bysjarm og portugisisk øyparadis tømmes nå ut av Star Tour i mai/juni. De laveste prisene akkurat nå finner du på reiser til Nice og Madeira med utreise fra Gardermoen. Fordelen med å reise fra Oslo er at prisene er lavest her. Ulempen med de fleste av disse reisene er at du må skaffe hotell selv.

Også fra andre steder i landet er det gode priser nå. Bor du i Bodø kan du for eksempel få deg flytur til Tyrkia, og 14 dager til å oppdage dette landet på for en pris like under 1.400 kroner! Og legger du på fire hundrelapper får du hotell med på kjøpet. Antakeligvis det mest gunstige reisekjøpet du kan gjøre i Charter-Norge akkurat nå.

Få med deg oversikten over de aller billigste reisene fra hele landet nå.

Husk at endringer kan skje fort - for å holde deg oppdatert sjekker du restplassoversikten eller bestiller meldinger på SMS.

Bruke fridagene?

De ekstra fridagene i mai kommer ekstra gunstig kommende uke. Med 17. mai på mandag og Kristi Himmelfart på torsdag er det mange som benytter muligheten til en tur. Dermed er det heller ikke så mange gode priser tilgjengelig på disse dagene. 1.795 for en reise fra Kristiansand til Mallorca med utreise i dag, lørdag, er det billigste vi finner. Hotell er inkludert, og reisen varer i to uker. Blir det for lenge får du flere ukesreiser til rundt 2.000 kroner.

Bulgaria er det billigste landet å reise til i fellesferien om du bestiller nå.
Bulgaria er det billigste landet å reise til i fellesferien om du bestiller nå. Vis mer


Billigste land

Om du ikke er av dem som kan ta ferie nå før skoleferien, bør du vente til midten av august og utover for å finne like lave priser. Om det ikke er aktuelt, og du er av de mange som reiser i fellesferien, kan det likevel være penger å spare på å velge riktig reisemål. Vår pristest fra tidligere denne uken viser at Bulgaria er det billigste charterreisemålet fra Norge i denne perioden. Det trenger imidlertid ikke være tilfelle om du helst reiser fra andre byer enn Oslo. Hvor er det billigst fra der du bor? Se pristesten her.

Irene feirer 17. mai

Ryanair benytter seg av nasjonaldagen for å markedsføre et spesialtilbud til norske reisende. Om du bestiller billetter fra midnatt 17. mai til midnatt 18. mai skal du kunne få billetter for 17 kroner før skatt. Dette gjelder reiser fra 2. til 30. juni til Skottland, England og Tyskland. Spesielle dager og betingelser gjelder for at du skal kunne finne disse prisene.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer