Rasende billige ferier

Charterturene går til lavpris, men kommende uke er den dyreste i mai. Vent nok en uke, og du finner langt lavere priser.

Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt mulig å nyte godt av prisraset i mai, men du som vil ta en kjapp ferie i den mest attraktive uken nå da det både er fri 17. mai og Kristi Himmelfart samme uke, er utvalget litt skrinnere. De billigste reisene går nå i slutten av mai, begynnelsen av juni.

Billigst til Nice og Madeira

Fransk bysjarm og portugisisk øyparadis tømmes nå ut av Star Tour i mai/juni. De laveste prisene akkurat nå finner du på reiser til Nice og Madeira med utreise fra Gardermoen. Fordelen med å reise fra Oslo er at prisene er lavest her. Ulempen med de fleste av disse reisene er at du må skaffe hotell selv.

Også fra andre steder i landet er det gode priser nå. Bor du i Bodø kan du for eksempel få deg flytur til Tyrkia, og 14 dager til å oppdage dette landet på for en pris like under 1.400 kroner! Og legger du på fire hundrelapper får du hotell med på kjøpet. Antakeligvis det mest gunstige reisekjøpet du kan gjøre i Charter-Norge akkurat nå.

Få med deg oversikten over de aller billigste reisene fra hele landet nå.

Husk at endringer kan skje fort - for å holde deg oppdatert sjekker du restplassoversikten eller bestiller meldinger på SMS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer