Streikefast i Hellas

Raser mot reisebyrå: - Ugreit

Uka på Kreta ble til 19 dager for Marte Jensen og ektemannen. Nå er de på vei hjem til Norge, og kjenner seg alt annet enn uthvilt etter ferien.

SLITSOM FERIE: Marte Jensen og ektemannen reiste til Kreta rett før SAS-streiken ble et faktum. Uka på Kreta ble til 19 dager. Foto: Privat
SLITSOM FERIE: Marte Jensen og ektemannen reiste til Kreta rett før SAS-streiken ble et faktum. Uka på Kreta ble til 19 dager. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Nå kjenner jeg hvor sliten og gåen jeg er. Vi har gått og ventet i ni dager ufrivillig. Man er jo ikke på ferie, sier Marte Jensen.

Hun snakker med Dinside fra taxien på vei til flyplassen. Tirsdag morgen fikk hun og ektemannen beskjed fra Apollo om at de måtte pakke og komme seg til flyplassen.

En time etter var de på veien.

I utgangspunktet hadde de returbillett 9. juli. Den ble kansellert grunnet streiken, men ekteparet tok det ikke så tungt.

- Til å begynne med tenkte vi «ja, ja, dette går sikkert over». Men 11. juli ble vi truet om at hvis vi ikke flyttet, så ville vi bli husløse. Det er ugreit, sier Jensen.

- Skjeggkre

De sjekket hvilket hotell Apollo ønsket å flytte dem til, og fikk nesten hakeslepp da de leste tidligere gjesters anmeldelser.

«Dette hotellet har skjeggkre. (...) Vaskedamene gjør en middels jobb. (...) Fikk ikke nye håndklær, ikke ny såpe, vasket ikke under bord/sofa/senger og de var sure og frekke når vi spurte pent om nye håndklær. (...) Maten i restauranten er grusom. (...) Hotellet får tre stjerner ene og alene på grunn av beliggenhet og hyggelige ansatte», var den første beskrivelsen som møtte paret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.