Coronaviruset

Raser mot reisebyrå

Fortvilte kunder raser mot reisebyrået Travellink.

FORTVILTE KUNDER: Fortvilte kunder kommer ikke i kontakt med reisebyrået Travellink, og vet dermed ikke om de vil få pengene sine refundert eller om de må anses tapt. Mange forteller om betalinger i 40.000-kronersklassen. Travellink sier til Dinside at de gjør sitt beste for å svare alle kundene, men at kundehenvendelsene er enorme. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
FORTVILTE KUNDER: Fortvilte kunder kommer ikke i kontakt med reisebyrået Travellink, og vet dermed ikke om de vil få pengene sine refundert eller om de må anses tapt. Mange forteller om betalinger i 40.000-kronersklassen. Travellink sier til Dinside at de gjør sitt beste for å svare alle kundene, men at kundehenvendelsene er enorme. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Fortvilte kunder raser mot reisebyrået Travellink på i Facebook-gruppen Vi som ble lurt av Travellink.

Det som går igjen i alle historiene er at kunder fortviler over at det ikke er mulig å komme i kontakt med selskaper for avbestillinger og refusjoner.

Flere forteller at de har kjøpt reiser for 30.000-40.000 kroner eller mer som de ønsker avbestilt og refundert, men at de ikke oppnår kontakt med reisebyrået verken på telefon eller e-post.

Også norske flyselskaper advarer kunder om at det vil ta lang tid før de får pengene sine refundert.

Fortviler

De fortviler fordi de ikke vet om de får pengene refundert, og når de ikke kommer i kontakt med reisebyrået får de heller ikke hjelp av forsikringsselskapet, som krever at du må ha forsøkt å få refundert pengene fra reisebyrået først.

Inga Andruskiene startet gruppa etter at hun etter gjentatte forsøk ikke oppnådde kontakt med Travellink. Hun ville se om det var flere enn henne som hadde problemer med reisebyrået - og å dele erfaringer og få råd og tips om rettigheter og hva som kunne gjøres.

Hun forteller til Dinside at det nå i løpet av de siste dagene kan se ut til at flere har oppnådd kontakt med selskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.