SAS-streiken

Raser mot SAS: - Ikke akkurat frivillig

Familien frykter at de ikke får igjen pengene etter å ha blitt anbefalt en «frivillig ombooking».

SITTER FAST: Anne Talsnes (t.v.) og resten av familien sitter fast i Frankrike, etter at de måtte booke om flyet sitt på grunn av SAS-streiken. Foto: Privat
SITTER FAST: Anne Talsnes (t.v.) og resten av familien sitter fast i Frankrike, etter at de måtte booke om flyet sitt på grunn av SAS-streiken. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
✈️

SAS-STREIKEN:

 

Fakta og rettigheter

Les mer  

- Vi er redde for at vi ikke får dekket kostnadene vi har lagt ut for. Vi har gjort det vi kan for å komme i kontakt med SAS, men vi får ikke svar.

Det hevder familiemoren Anne Talsnes, som i to dager har blitt sittende fast sammen med to barn og mannen sør i Frankrike. Familien kom til Nice 9. juli og skulle egentlig reist hjem søndag.

Rett etter at familien på fire hadde ankommet Nice fikk de en e-post fra flyselskapet hvor de ble tilbudt å booke om flyet sitt hjem til Norge kostnadsfritt på grunn av SAS-streiken.

Kort tid etterpå hadde Talsnes forskjøvet hjemreisen med to dager, men etter kort tid fikk hun kalde føtter.

- Jeg mistenker nå at dette er en «frivillig ombooking» og at vi dermed ikke får dekket oppholdet for de ekstra dagene som ikke er frivillige, sier Talsnes.

Får ikke svar

I et forsøk på å angre ombookingen innen 24 timer ringte tobarnsmoren kundeservice. Det skal ikke ha fungert.

- Jeg ble sittende fire timer i kø, før jeg plutselig fikk en pipetone. Vi har heller ikke fått svar på gjentatte e-poster og SAS´ spesialtelefon for dem som sitter fast i utlandet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer