SAS-streiken

Raser mot SAS: - Ikke akkurat frivillig

Familien frykter at de ikke får igjen pengene etter å ha blitt anbefalt en «frivillig ombooking».

SITTER FAST: Anne Talsnes (t.v.) og resten av familien sitter fast i Frankrike, etter at de måtte booke om flyet sitt på grunn av SAS-streiken. Foto: Privat
SITTER FAST: Anne Talsnes (t.v.) og resten av familien sitter fast i Frankrike, etter at de måtte booke om flyet sitt på grunn av SAS-streiken. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
✈️

SAS-STREIKEN:

 

Fakta og rettigheter

Les mer  

- Vi er redde for at vi ikke får dekket kostnadene vi har lagt ut for. Vi har gjort det vi kan for å komme i kontakt med SAS, men vi får ikke svar.

Det hevder familiemoren Anne Talsnes, som i to dager har blitt sittende fast sammen med to barn og mannen sør i Frankrike. Familien kom til Nice 9. juli og skulle egentlig reist hjem søndag.

Rett etter at familien på fire hadde ankommet Nice fikk de en e-post fra flyselskapet hvor de ble tilbudt å booke om flyet sitt hjem til Norge kostnadsfritt på grunn av SAS-streiken.

Kort tid etterpå hadde Talsnes forskjøvet hjemreisen med to dager, men etter kort tid fikk hun kalde føtter.

- Jeg mistenker nå at dette er en «frivillig ombooking» og at vi dermed ikke får dekket oppholdet for de ekstra dagene som ikke er frivillige, sier Talsnes.

Får ikke svar

I et forsøk på å angre ombookingen innen 24 timer ringte tobarnsmoren kundeservice. Det skal ikke ha fungert.

- Jeg ble sittende fire timer i kø, før jeg plutselig fikk en pipetone. Vi har heller ikke fått svar på gjentatte e-poster og SAS´ spesialtelefon for dem som sitter fast i utlandet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.