Raser mot SAS: - Smakløst

Kjendiskokken Adam Price går hardt ut mot SAS-måltidet, som han mener er «uverdig».

FORBANNA: Den danske matanmelderen og TV-personligheten, Adam Price, raser mot SAS etter at han fikk servert det han opplevde som vond flymat. Foto: Privat / Skjermdump Instagram
FORBANNA: Den danske matanmelderen og TV-personligheten, Adam Price, raser mot SAS etter at han fikk servert det han opplevde som vond flymat. Foto: Privat / Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hjemreisen til Danmark fra Washington D.C. med et SAS-fly, ble ikke helt slik den danske kjendiskokken Adam Price hadde sett for seg.

Den kulinariske opplevelsen i kabinen, falt nemlig ikke i smak. Det skriver Price i et lengre innlegg på Instagram.

Den luftige middagsmenyen ble først omtalt av danske B.T.

- Jeg vet mer

Et besetningsmedlem på den aktuelle flygingen skal ha informert om at dagens meny blant annet besto av Boeuf Bourguignon. Men da måltidet ble servert, ble TV-kokken mildt sagt skuffet:

- Jeg kan bare si at jeg vet mer om mat enn kabinsjefen. Det var ingen Boeuf Bourguignon. Det var noen få, seige kjøttstykker i en brunlig væske, skriver han på Instagram.

Price er kjent fra TV-serien «Spise med Price», som også har blitt sendt på NRK under navnet «Munter mat». I tillegg er han manusforfatter, og står blant annet bak den populære serien «Borgen».

Han sier han har betalt over 17 000 danske kroner for flybilletten til København fra den amerikanske hovedstaden. Det tilsvarer rundt 27 000 norske kroner.

Ekle gulrøtter

Heller ikke salaten som ble servert til biffen, slipper unna kjendisens kritikk. I Instagram-innlegget, som i skrivende stund har fått over 2000 liker-reaksjoner, går han hardt ut også mot de tilhørende grønnsakene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.