Raser mot SAS: - Smakløst

Kjendiskokken Adam Price går hardt ut mot SAS-måltidet, som han mener er «uverdig».

FORBANNA: Den danske matanmelderen og TV-personligheten, Adam Price, raser mot SAS etter at han fikk servert det han opplevde som vond flymat. Foto: Privat / Skjermdump Instagram
FORBANNA: Den danske matanmelderen og TV-personligheten, Adam Price, raser mot SAS etter at han fikk servert det han opplevde som vond flymat. Foto: Privat / Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hjemreisen til Danmark fra Washington D.C. med et SAS-fly, ble ikke helt slik den danske kjendiskokken Adam Price hadde sett for seg.

Den kulinariske opplevelsen i kabinen, falt nemlig ikke i smak. Det skriver Price i et lengre innlegg på Instagram.

Den luftige middagsmenyen ble først omtalt av danske B.T.

- Jeg vet mer

Et besetningsmedlem på den aktuelle flygingen skal ha informert om at dagens meny blant annet besto av Boeuf Bourguignon. Men da måltidet ble servert, ble TV-kokken mildt sagt skuffet:

- Jeg kan bare si at jeg vet mer om mat enn kabinsjefen. Det var ingen Boeuf Bourguignon. Det var noen få, seige kjøttstykker i en brunlig væske, skriver han på Instagram.

Price er kjent fra TV-serien «Spise med Price», som også har blitt sendt på NRK under navnet «Munter mat». I tillegg er han manusforfatter, og står blant annet bak den populære serien «Borgen».

Han sier han har betalt over 17 000 danske kroner for flybilletten til København fra den amerikanske hovedstaden. Det tilsvarer rundt 27 000 norske kroner.

Ekle gulrøtter

Heller ikke salaten som ble servert til biffen, slipper unna kjendisens kritikk. I Instagram-innlegget, som i skrivende stund har fått over 2000 liker-reaksjoner, går han hardt ut også mot de tilhørende grønnsakene.

- Brokkolien hadde en gulbrun-aktig konsistens, og jeg vil helst være foruten å vite hva de har gjort med den, skriver han, og tilføyer:

- I tillegg fikk jeg en quinoasalat med gulrotskiver som var så gamle og tørre at de hadde begynt å bli hvite på overflaten.

EKKEL SALAT: Salaten falt ikke i smak hos Adam Price. Foto: Privat / Skjermdump Instagram
EKKEL SALAT: Salaten falt ikke i smak hos Adam Price. Foto: Privat / Skjermdump Instagram Vis mer

Da måltidet kom til desserten, som ifølge Price var en «brennhet muffin i total oppløsning og med amerikansk smelteost inni», hevder han at han hørte flere passasjerer reagere.

Adam Price hevder han «av uvisste grunner» har flydd lojalt med SAS i 30 år, men trekker fram måltidet som «uverdig».

- Jeg har aldri opplevd noe liknende, skriver han avslutningsvis.

Reaksjoner

Instagram-innlegget til kjendiskokken har ikke sluppet unna reaksjoner, og flere i kommentarfeltet mener at klagingen over maten både er unødvendig og ufin.

- Det er dypt skuffende å lese at du vender din vrede og utilfredshet med maten mot kabinbesetningen, skriver en.

- 17 336 (danske) kroner er 4000 mer enn det jeg har utbetalt hver måned. Jeg har aldri hatt råd til å reise til USA. Det var stusselig å høre om din kulinariske opplevelse, skriver en annen.

Price, som sammen med broren eier flere restauranter i Danmark, har tidligere sørget for debatt og diskusjoner, etter at duoen ble anklaget av Danmarks største fagforening, 3F, for å tilby ansatte «dumpinglønn».

SAS besvarte aldri henvendelsene til B.T.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer