Parkering

Reagerer: - Irriterende

Pendler Kai Ekstrøm er oppgitt over parkeringen på Lier stasjon. - Det er et håpløst system, forteller han til DinSide.

TRE PÅ RAD: Pendler Kai Ekstrøm hevder at parkeringsfeltet på Lier stasjoner er blitt dekket av snø på morgenen og at han har fått flere bøter på ettermiddagen når snøen har smeltet. Foto: Privat
TRE PÅ RAD: Pendler Kai Ekstrøm hevder at parkeringsfeltet på Lier stasjoner er blitt dekket av snø på morgenen og at han har fått flere bøter på ettermiddagen når snøen har smeltet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kai Ekstrøms frustrasjon skyldes en rekke parkeringsbøter fra Bane Nor.

- Jeg er helt avhengig av pendlerparkeringen på Lier stasjon, men nå er jeg lei. Bane Nor klarer ikke å vedlikeholde parkeringen i vinterhalvåret og det går utover de som bruker parkeringa, forteller han til DinSide.

Ekstrøm hevder at parkeringen ofte er dekket av is, snø eller grus på morgenen, noe som gjør at parkeringsfeltet ikke er synlig.

- Dette har vært ekstra utfordrende denne sesongen på grunn av vekslende værforhold. Vi som bruker parkeringen vet omtrent hvor plassene er, men det er umulig å holde seg innenfor når linjene ikke er synlige. Jeg hadde selvfølgelig ikke stått feilparkert om jeg så parkeringsfeltet.

Lierposten omtalte saken først.

Pendleren mener at når snølaget smelter utover dagen, kommer parkeringsvaktene til plassen og ser at bilene står utenfor feltene.

- De kan ikke holde på sånn. Vi pendlere mener vi gjør en god innsats for miljøet når vi velger kollektivtrafikk, men det er veldig demotiverende og irriterende å bli belønnet med flere bøter. Det er et håpløst system.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.