Redd reisen med én liten boks

Ingen gode grunner for at denne lille boksen ikke fortjener en fast plass i bagasjen.

Publisert

Den er med hver gang jeg er på reise, men jeg skal være ærlig å innrømme at jeg aldri har kjøpt den selv. Jeg pleier å "stjele" fra hotellene. Det er bare å beklage, men når de først er åpnet og brukt blir de vel bare kastet likevel. For deg med samvittigheten i behold, er trøsten den at de geniale små boksene ikke koster all verden. Ukens reisedings er de uunnværlige reisesyskrinene.

Full pakke!

Det skjer kjapt og gjerne uventet; En knapp spretter ut av skjorten, finbuksa får en rift, glidelåsen slutter å gli, ryggsekkstroppen ryker. Det er da sysettet kommer til sin rett.

Et godt sysett skal inneholde tråd i ulike farger, ett par synåler, noen ekstra knapper, sikkerhetsnåler og, hvis du er heldig, en saks. Deluxe-versjonene har selvfølgelig alt dette pluss litt til. Reiseeffektsprodusenten Design GO har laget ett på størrelse med et kredittkort. Den lille ”boksen” består av to skumputer som kan kneppes sammen. Alle de ulike små delene har fått hvert sitt tilpassede rom.

De lille syboksene koster fra kr 20 og opp til 72 for deluxe-versjonen. Forskjellen er i all hovedsak at de dyrere har mer tråd, nåler og så videre. Sysettene finner du i de fleste reiseeffektsbutikker, sportsbutikker og selvfølgelig forretninger som fører symaskiner og liknende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer