Hjelp til planlegging av ferie:

Redder ferien din

De smarte appene du bør bruke både til reiseplanlegging og i ferien.

NABOFERIE: Nordmenn elsker København og Tivoli. Med smart bruk av gode apper kan reisen bli enda bedre. Foto: Odd Roar Lange
NABOFERIE: Nordmenn elsker København og Tivoli. Med smart bruk av gode apper kan reisen bli enda bedre. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tusenvis av nordmenn har begynt planleggingen av årets ferier. Men mange leter på feil sted og ender opp med ubrukelige tips og råd, kostbare løsninger og til slutt med reisemål som ikke passer til verken seg selv eller familien.

Hvor bør man starte, og hvilke apper er smart å bruke både under planlegging og selve reisen? Her er noen gode tips til steder å starte årets ferieplanlegging allerede i dag.

Tripadvisor

Tripadvisor regnes som verdens største reiseplattform. Her får du mulighet til å sammenlikne priser og se hva andre reisende mener om reisemålet. Nettsiden er mest kjent for hotell- og restaurantvurderinger. Men du finner også cruise, feriehus, fly, charter, attraksjoner og leiebil med mer på nettstedet.

Appen er tilgjengelig både via iOS og Android. Du kan lage en reiseplanlegger med dine egne lagrede favoritter og gjøre disse synlig for andre, slik at de kan komme med råd og innspill, eller gjøre den synlig bare for deg selv.

Tripdavisor har eget nettforum, hvor du kan diskutere reiser og reisemål med andre.

Ni av ti personer gir Tripadvisor høy score på nettstedet Trustpilot. En svakhet ved å bruke Tripadvisor til reiseplanlegging er at du sannsynligvis fristes til å velge de stedene hvor «alle andre drar» og derfor går glipp av de andre gode stedene og opplevelsene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer