Åpningstider for Vinmonopolet i påsken 2022:

Redningen når polet er stengt

Dette er løsningen hvis du bommer på Vinmonopolets åpningstider.

ÅPENT: Systembolaget har andre åpningstider i påsken enn Vinmonopolet. Det kan være løsningenfor mange nordmenn. Foto: Odd Roar Lange
ÅPENT: Systembolaget har andre åpningstider i påsken enn Vinmonopolet. Det kan være løsningenfor mange nordmenn. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken er den høytiden med flest røddager i den norske kalenderen. Fire helligdager med stengte butikker, bare avbrutt av påskeaften. Men da er det gjengjeld endrede åpningstider med lokale tilpasninger mange steder.

For dem som har planer om et besøk på Vinmonopolet for å kjøpe seg noe godt å drikke til påskelammet er det viktig å planlegge godt, slik at du unngår å møte låste dører.

Men når alt går galt og du bommer på åpningstidene finnes det løsninger.

Når er Vinmonopolet åpent i påsken?

Fra og med påsken 2017 har Vinmonopolet hatt åpent på palmelørdag. Frem til da hadde Polet stengt fra skjærtorsdag til og med andre påskedag. Dermed er det altså en løsning med åpne utsalg mellom to røde dager på hver side. Det eneste unntaket er i Hammerfest, som holder stengt også påskeaften.

Hva kan du gjøre dersom du trenger å handle polvarer når det norske Vinmonopolet er stengt?

Over grensen

Alle som bor i nærheten til et av det svenske Systembolagets utsalg har en ekstra mulighet hos «söta bror». Her er nemlig skjærtorsdag en «vanlig arbeidsdag». Og åpningstidene deretter - med åpne utsalg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer