Regler på nudiststrand

Drømmer du om å bade naken uten å være til sjenanse? Her er kjørereglene for å være på nudiststrand.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har publisert flere artikler i forkant av sommeren som handler om naturisme. Mange drømmer om å kaste klærne å spasere rundt i full mundur uten å tenke på å være til sjenanse for noen, eller trenge å føle seg beglodd. For mange er det den mest naturlige ting i verden å være naken ute, og de synes det gir en frihetsfølelse.

Men hva er rett etikette på en naturiststrand? Er det seksuelle baktanker med det å ligge naken på strand eller kan du komme dit uten å føle deg utilpass?

Å være på stranden

"Tonje" er en av de som ofte liker å kle av seg til blanke messingen for å få sol på hele kroppen. For henne handler det om å ha friheten til å gå naken, sole seg naken og å bade naken uten å bli glodd på.

- Det viktigste for meg personlig når jeg er på en slik strand er at man skal være naken og at alle rundt meg også skal være det. Jeg liker ikke at noen har på seg bikinitruse eller bokser, for da blir det ikke på like premisser. Da føler jeg litt at de er der for å se på, og ikke tør å vise seg selv, sier hun.

Selv pleier hun å være på Huk når hun går på naturiststrand, og trives veldig godt med å være der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer