Regnværspriser til Syden

Mye dårlig vær i vår, og slutt på krigen. Det betyr plutselig kniving om plassene til Syden i sommer. Dårlig nytt for deg som jakter på lavprisreiser.

Publisert
Sist oppdatert

Regnkalde vårdager og en verden som igjen gir et skinn av fred, fremmer reisekåte nordmenns beslutningskraft. Derfor er det ingen knallpriser å slå i bordet med fra charterselskapene denne uken. De billigste reisene kjøper du som vil på tur etter skoleferien i august. Da kan du slippe med under 2.000 kroner til flere destinasjoner, eller slå til på gode kampanjepriser fra flyselskapene. Du som vil av gårde nå må belage deg på priser fra i underkant av 3.000 kroner, og da gjelder det i de fleste tilfellene å sno seg kjapt. Trenger du en ukes planleggingshorisont, blir prisen høyere.

Endringer skjer fort. Om du vil holde deg oppdatert på de beste tilbudene følger du prisene selv i restplassoversikten, eller bestiller varsling på SMS.

Skroll ned for mer.De billigste reisene akkurat nå koster litt over 2.000 kroner. Aller billigst slipper du som tar turen fra Oslo til Mallorca lørdag. 2.298 er prisen fra Apollo, når du kun betaler for flyreisen. For øvrig må du regne med å punge ut med nærmere tre tusenlapper for de billigste reisene fra flere byer i Sør-Norge. Da er gjerne hotell inkludert i prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer