Regnværspriser til Syden

Mye dårlig vær i vår, og slutt på krigen. Det betyr plutselig kniving om plassene til Syden i sommer. Dårlig nytt for deg som jakter på lavprisreiser.

Publisert
Sist oppdatert
Barnevennlig sommer på Kypros, her fra Nissi beach. Foto: Ronny Sivertsen Foto: Ronny Sivertsen
Barnevennlig sommer på Kypros, her fra Nissi beach. Foto: Ronny Sivertsen Foto: Ronny Sivertsen Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Regnkalde vårdager og en verden som igjen gir et skinn av fred, fremmer reisekåte nordmenns beslutningskraft. Derfor er det ingen knallpriser å slå i bordet med fra charterselskapene denne uken. De billigste reisene kjøper du som vil på tur etter skoleferien i august. Da kan du slippe med under 2.000 kroner til flere destinasjoner, eller slå til på gode kampanjepriser fra flyselskapene. Du som vil av gårde nå må belage deg på priser fra i underkant av 3.000 kroner, og da gjelder det i de fleste tilfellene å sno seg kjapt. Trenger du en ukes planleggingshorisont, blir prisen høyere.

Endringer skjer fort. Om du vil holde deg oppdatert på de beste tilbudene følger du prisene selv i restplassoversikten, eller bestiller varsling på SMS.

Skroll ned for mer.

De billigste reisene akkurat nå koster litt over 2.000 kroner. Aller billigst slipper du som tar turen fra Oslo til Mallorca lørdag. 2.298 er prisen fra Apollo, når du kun betaler for flyreisen. For øvrig må du regne med å punge ut med nærmere tre tusenlapper for de billigste reisene fra flere byer i Sør-Norge. Da er gjerne hotell inkludert i prisen.

 • Se tilbud fra hele landet
 • Sommerferie

  Hvor ferierer du helst i sommer? (Avsluttet)
  Syden(42%) 42
  Norge(25%) 25
  Skandinavia(15%) 15
  Annet(11%) 11
  Storby(8%) 8
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Svenskene slår oss

  De siste årene har mange latt seg friste til å ta turen over grensen for å jakte på billigpriser. Vår pristest på reiser til New York denne uken viser også at det kan være store summer å spare på å kare til seg svenske kampanjebilletter.

 • Spar 4.200 på reisen til New York
 • Eksempelet over gjelder ruteflybilletter med SAS. Men også charterprisene er tradisjonelt lavere i Sverige, selv med en kronekurs som nå begynner å nærme seg gammelt nivå. Dessuten kan du velge mellom flere og andre reisemål om du tar turen ut fra Sverige. Aller billigst fra nabolandet er en tur fra Stockholm til Napoli - 1.380 norske kroner er prisen.

 • Se flere svenske reisepriser her.
 • Pakk turen selv

  Med rutefly er det godt med plass til mange destinasjoner nå, forteller Kristin Sætervik hos nettreisebyrået Reisefeber. Av de billigste billettene er det mest ledig i august, siden de fleste har regler om 28 til 35 dagers forkjøp. Her er noen av Reisefebers tips for sommeren:

 • Fly tur/retur London, to netter på hotell og billetter til Robbie Williams konsert 2. august. Pris: Cirka 3.000 kroner.

 • Fly tur/retur Paris for 1.360 eller inkludert hotell i to netter fra 2.050 kroner. Noe ledig i juli, mye i august.

 • Portugal (neste års store fotballreisemål), fly til Lisboa, bil i tre døgn samt tre netter på Pousada (spesielle hoteller) for 4.700 kroner.

 • Til Aten som utgangspunkt for øyhopping, fly tur/retur samt to netter på hotell. Fra 2.560 per person.
 • På innenlandstur

  Skal du på tur i Norge, kan du kanskje ta sjansen på Widerøes siste liten billetter. Priser fra 599 for de korteste strekningene innenlands, en vei. Selskapet selger også siste liten billetter til utlandet fra 1.299 en vei.

 • Se mer om sommerpriser på fly innenlands.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer