Reis alene sammen med andre

Det er flere muligheter for å reise sammen med andre selv om du reiser alene. Her er turoperatører som tilbyr sosiale gruppereiser for single og kanskje også andre.

Publisert
Sist oppdatert

Carpe Diem

Carpe Diem arrangerer feriereiser for enslige som ønsker å feriere og oppleve ting sammen med andre. Selskapet har fem turopplegg som går en eller flere ganger i løpet av året. Du kan dra på opplevelsestur utenfor turisttråkkene i Spania eller Portugal, på eksotisk reise med jungelekspedisjoner og kanoturer i Ecuador og Galapagos, eller kanskje på aktivitetsferie i Spania med fysiske utfordringer i fokus.

Carpe Diem er en reisearrangør for single, men like fullt må du regne med å betale tillegg dersom du ønsker deg enkeltrom. Enkeltromstillegget ligger på fra 1.250 til 2.450 per person.

Priser: Fra 11.450 for en åttedagerstur i fotsporene til Bandolerosene i Spania. Fly, halvpensjon, overnatting i dobbeltrom og alle aktiviteter er inkludert i prisen.Ekstern lenke: Carpe Diem på nett

Jomfrureiser

Jomfrureiser arrangerer temareiser for jenter på tur. På programmet står alt fra Svalbard-cruise til solferie i Middelhavet og rundreise i Peru. Turarrangøren har reiser i bortimot alle årets måneder. Dere reiser sammen som en gruppe og bor sammen på dobbeltrom, dersom du ikke har spesielle ønsker om enkeltrom. Enkeltromstillegget varierer fra tur til tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer