Reis alene sammen med andre

Det er flere muligheter for å reise sammen med andre selv om du reiser alene. Her er turoperatører som tilbyr sosiale gruppereiser for single og kanskje også andre.

Publisert
Sist oppdatert
På tur med Carpe Diem.
Foto: Carpe Diem Foto: Carpe Diem
På tur med Carpe Diem.
Foto: Carpe Diem Foto: Carpe Diem Vis mer


Carpe Diem

Carpe Diem arrangerer feriereiser for enslige som ønsker å feriere og oppleve ting sammen med andre. Selskapet har fem turopplegg som går en eller flere ganger i løpet av året. Du kan dra på opplevelsestur utenfor turisttråkkene i Spania eller Portugal, på eksotisk reise med jungelekspedisjoner og kanoturer i Ecuador og Galapagos, eller kanskje på aktivitetsferie i Spania med fysiske utfordringer i fokus.

Carpe Diem er en reisearrangør for single, men like fullt må du regne med å betale tillegg dersom du ønsker deg enkeltrom. Enkeltromstillegget ligger på fra 1.250 til 2.450 per person.

Priser: Fra 11.450 for en åttedagerstur i fotsporene til Bandolerosene i Spania. Fly, halvpensjon, overnatting i dobbeltrom og alle aktiviteter er inkludert i prisen.
Ekstern lenke: Carpe Diem på nett

Jomfrureiser

Jomfrureiser arrangerer temareiser for jenter på tur. På programmet står alt fra Svalbard-cruise til solferie i Middelhavet og rundreise i Peru. Turarrangøren har reiser i bortimot alle årets måneder. Dere reiser sammen som en gruppe og bor sammen på dobbeltrom, dersom du ikke har spesielle ønsker om enkeltrom. Enkeltromstillegget varierer fra tur til tur.

Priser: Varierer selvsagt med turen. Eksempelvis koster en ukestur med sol og bad på Rhodos i slutten av mai 7.950 kroner. Helpensjon er inkludert. Dersom du ønsker enkeltrom koster dette 1.260 kroner i tillegg.
Ekstern lenke: Jomfrureiser på nett

Alone Travel

Alone Travel er en nykommer i denne reisenisjen. De startet opp like før jul i fjor, og grunntanken er at det ikke skal koste ekstra å reise alene. Du skal altså ikke betale mer om du ønsker å bo i enkeltrom, enn om du bor i dobbeltrom. Programmet for sommeren er ikke helt klart ennå, men selskapet sier det vil bli et variert program til både Frankrike, Italia, Tyskland og Norge og Norden. Det blir opplevelser, aktiviteter, opplegg for voksne som reiser alene med barn med mer.

Priser: Varierer med turen. Eksempelvis koster en ukes seilferie i Egeerhavet påsken 9.250 kroner. Reise, opphold om bord, guider og to middager er inkludert i prisen. Her må man selvsagt regne med å dele kahytt.
Ekstern lenke: Alonetravel på nett

Leirskole for voksne

Selskapet Leirskole for voksne arrangerer en type avansert leirskole. De har tre turopplegg i løpet av sommeren, alle er ukesturer og går to ganger i løpet av sommeren. Det er gourmet og fotokurs i Provence, kunsthistorie, maling og improvisasjonskurs i Toscana, og sang og musikk, bar og barista i Portugal. Dette er ikke reiser kun for single; her er det åpent også for par og vennegjenger. Man bor i leiligheter eller hotellrom, og du må regne med å dele rom med andre. Det er mulig å kjøpe seg enkeltrom, men selskapet har ingen faste priser på dette; det blir i så fall en individuell sak.

Priser: Kursene koster fra 5.490 til 5.990 kroner per person. Dette dekker overnatting, kursopplegg og frokost. Reise, lunsj, middag og eventuelt andre utflukter kommer i tillegg.
Ekstern lenke: Leirskole for voksne på nett

  • Charterselskapenes "singelrabatter"

  • Tilbake til hovedartikkelen

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer