Reis bort til nyttår

Feir inngangen til 2009 i Dublin. Du flyr dit for under 400 kroner!

Feir nyttår med et smell - i en utenlandsk storby. Foto: Pniti Marta
Feir nyttår med et smell - i en utenlandsk storby. Foto: Pniti Marta Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen bra fest å dra på denne nyttårsaften? Ikke fortvil - du kan alltids rømme landet og feire nyttårsaften i en europeisk storby!

Vi har funnet de billigste billettene til en rekke storbyer i Europa.

I de aller fleste storbyer arrangeres det offentlig fyrverkerioppskyting, og i den forbindelse samler massevis av mennesker seg på forskjellige store plasser eller andre bra utkikkspunkter.

I mange storbyer er det dessuten vanlig å gå ut på byen på nyttårsaften, til forskjell fra her i Norge, hvor mange velger å dra i selskap til venner eller familie, eller rømme fra hele styret og reise på hytta.

Her er de (relativt) billige billettene vi fant (prisene er hentet 19/12 på ettermiddagen. Vi tar forbehold om utsolgte billetter og prisendringer):

DublinDe aller billigste billettene fant vi til Dublin. Irer regnes som et vennlig og hyggelig folkeskalg som er glad i øl og glad i å ta seg en fest, så dette kan vel ikke slå feil. Merk bare at du lander i syvtiden på kvelden selve nyttårsaften, så du må forberede deg på å bare dumpe kofferten på hotellet før du durer ut for å feire. På nett: Visit Dublin

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer