Reis førsteklasses

Det er stor forskjell på deg og meg som kjører økonomiklasse, og fiffen som har penger til å reise på business- eller førsteklasse.

Her kan du innta horisontalen hos Lufthansa.
Foto: NewsCast Foto: NewsCast
Her kan du innta horisontalen hos Lufthansa.
Foto: NewsCast Foto: NewsCast Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner allerede ved innsjekkingen: Bermen – det er oss – må stå og stange som krøtter på vei inn fra beite, mens fiffen stryker forbi og rett fram til den køfrie skranken.

Men forskjellene mellom økonomiklasse og førsteklasse favner mye bredere enn separate innsjekkingsskranker:

SE BILDENE: Sjekk ut flyluksusen her.

Skroll ned for fortsettelsen og inngangen til bildespesialen.Forskjellen mellom oss bermen og fiffen, blir videre understreket når sikkerhetskontrollen er passert og vi skal sette oss ned for å vente på flyavgang. Mens vi – bermen – må vente på en benk av begrenset komfort i en støyende avgangshall, kan fiffen trekke seg tilbake til sine stille lounger og lese gratis aviser eller spise gratis snacks, lett tilbakelent i sine dype stoler. Og det er allerede før reisen har begynt.

Vel om bord i flyet blir forskjellen på oss som kjører økonomiklasse og de som reiser på første klasse eller også businessklasse, understreket av mange ting; det er gardinen som trekkes for mellom første og siste klasse som skal forhindre oss i å gjøre fullstendig opprør når vi ser hva som blir fiffen til del og hva vi må ta til takke med; det er selvsagt beinplassen, bredden på setene, tøflene, teppene, muligheten til å omdanne stolen til en seng, osv., osv.,

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer