Reis fra julemaset

Reisebyråene melder om fullstappede fly, høyfjellshotellene har utvidet åpningstiden og rundt 38.000 har bestilt plass på charterflyene med destinasjon Syden. Det er populært å la andre fikse juleforberedelsene.

Publisert

Til tross for dystre meldinger er det fortsatt ledige plasser til Syden i juleuka. Og selv om det begynner å bli ganske utplukket, er det også mulig å kombinere julefeiring med storbyferie. Låter det fristende å la andre ta seg av forberedelsene, finnes det flere høyfjellshoteller med ledige sengeplasser. Vi har samlet alternativene for deg som ønsker deg bort fra hjemmejulen.

20029">Jul under solen20030">Jul i storbyene20033">Jul på høyfjellet

Lei av julefeiring?

Charterselskapene sender i år rekordmange nordmenn til sydligere strøk. Mens dagene hjemme er mørke og korte, lokker sol og varme oss til å gi avkall på gamle tradisjoner. Og når vi først har kommet oss vekk, klarer vi oss forbausende bra uten verken ribbe eller pinnekjøtt.

- Vi har lite med julearrangementer, rett og slett fordi det ikke er noe særlig med etterspørsel. Når folk reiser til Syden i jula så er det for å å koble av, og nyte sol og varme. Det er ferie som står i høysetet, sier informasjonssjef i Star Tour, Lena Petterson.

Storbyjul

Nå faller ikke Kanariøyene i alles smak, og det merkes godt hos reisebyråene. Både Prisma, Globetrotter og Viagruppen melder om fulle fly til samtlige reisemål utenfor Europa. Med unntak av storbyene på kontinentet er det meste fullbooket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer