Reis i Oscar-filmenes fotspor

Årets Oscar-nominasjoner ble offentliggjort i januar, og prisvinnerne ble kåret 27. februar. Bli med oss på en geografisk rundreise til innspillingsstedene i ti av de nominerte filmene.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste filmene som er nominerte til den amerikanske Oscar-prisen er selvsagt amerikanske, og mange er spilt inn hovedsakelig i USA. Nedenfor kan du se innspillingsstedene i fem av de Oscar-nominerte filmene med innspillingssted USA, og du vil se at det er mange muligheter for å gå i filmenes fotspor om du befinner deg i Los Angeles, California eller New York.

Artikkelen ble første gang publisert i forbindelse med nominasjonene, og er oppdatert i forhold til utdelte priser 28. februar.

>> Nysgjerrig på filmer som er skutt andre steder enn i USA? Klikk her for flere nominerte, med innspillingssteder i Europa og Sør-Amerika.

The Aviator

Nominert: Nominert i 11 kategorier, blant annet beste film, beste mannlige hovedrolle (Leonardo DiCaprio), beste kvinnelige birolle (Cate Blanchett) og beste originalmanus. Vant fem Oscar, mellom annet for beste kvinnelige birolle.

Lokaliteter:For steder fra denne filmen, må du sette kursen over "dammen" og vende nesen mot Hollywood, LA. Denne filmen er en biografi over livet til milliardæren Howard Hughes, flypionér og film-mogul kjent for å ha tiltrukket seg noen av filmindustriens vakreste kvinner på 1930- og 40-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer