I Barcelona tilbyr Cook & Taste kurs i matlaging på times- halvdags- og tredagersbasis. Her lærer du å lage smellgod middelhavmat: Paella, gazpacho, arroz negro og himmelske desserter som crema catalana (tilsvarer crème brûlée).
Katalansk cuisine
Kursene bygger på katalanske matradisjoner. Katalonia regnes sammen med Baskerland for å være de beste matregionene i Spania. I Katalonia brukes det råvarer fra fjellene, fra jordbruksområdene og fra Middelhavet, og ikke sjeldent finner man uvante kombinasjoner som fisk og skinke i samme rett.
Et kurs på tre timer koster 40 euro, tilsvarende 345 kroner i dagens kurs og opptil 110 euro, tilsvarende 949 kroner for en workshop.
Info
Firma: Cook & TasteAdresse: La Rambla 58, 1-2Tlf.: + 34 - 93 30 1320Nett: Cookandtaste.net
Reise og mat
BILDESPESIAL: Matmarkedet La BoqueríaMorgenmad med Arne JacobsenPå rygg hos Patrick Kluivert i BarcelonaFarlig fet middelhavsmatAmor, utroskap og matBobler i glassetTYREFEKTING: Dødelig drama i kveldssolaElegant småbylukus i Nord-SpaniaGODE ADRESSER: Innsidehandel i Barcelona
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger