Reis, kok og smak

Paella, gazpacho, tortilla og creme catalana? Lær deg å lage middelhavmat på Spania-ferien.

Publisert
Sist oppdatert

I Barcelona tilbyr Cook & Taste kurs i matlaging på times- halvdags- og tredagersbasis. Her lærer du å lage smellgod middelhavmat: Paella, gazpacho, arroz negro og himmelske desserter som crema catalana (tilsvarer crème brûlée).

Katalansk cuisine

Kursene bygger på katalanske matradisjoner. Katalonia regnes sammen med Baskerland for å være de beste matregionene i Spania. I Katalonia brukes det råvarer fra fjellene, fra jordbruksområdene og fra Middelhavet, og ikke sjeldent finner man uvante kombinasjoner som fisk og skinke i samme rett.

Et kurs på tre timer koster 40 euro, tilsvarende 345 kroner i dagens kurs og opptil 110 euro, tilsvarende 949 kroner for en workshop.

Info

Firma: Cook & TasteAdresse: La Rambla 58, 1-2Tlf.: + 34 - 93 30 1320Nett: Cookandtaste.net

Reise og mat

BILDESPESIAL: Matmarkedet La BoqueríaMorgenmad med Arne JacobsenPå rygg hos Patrick Kluivert i BarcelonaFarlig fet middelhavsmatAmor, utroskap og matBobler i glassetTYREFEKTING: Dødelig drama i kveldssolaElegant småbylukus i Nord-SpaniaGODE ADRESSER: Innsidehandel i Barcelona

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer