Reis på luksuscharter!

Det er ikke lenger slik at du er nødt til å ta til takke med middelmådig standard hvis du er på chartertur. Alle de store charteroperatørene har også et tilbud til deg som vil ha en virkelig eksklusiv ferie.

Publisert

Luksusferie er ikke den første assosiasjonen man får ved ordet charterferie. Men det er fullt mulig! Det er ikke lenger bare nisjearrangører som Club Mediterrane som tilbyr pakketurer til virkelig luksuriøse hotell. Vi har funnet de aller mest eksklusive reisene fra de fire store charteroperatørene i Norge. Se bildene fra hotellene ved å klikke på linkene under til høyre.

Liten del av markedet

Selv om det stadig blir flere som vil bo på femstjernes hotell, er det fortsatt en forholdsvis liten del av markedet. Patrik Marklund som er skandinavisk produktdirektør hos Ving, kan fortelle at ca. fem prosent av Vings kunder velger å booke selskapets ”Top Selection”-hotell.

- Hvis man sammenligner hva det koster å booke et mellomklassehotell som er gradert til tre vinger og et ”Top Selection”-alternativ, er ikke prisforskjellen større enn i snitt 1.500-2000 kroner pr. person, forteller Marklund.

Med andre ord er det ikke enorme summer du må legge til for å nyte den aller beste luksusen som er tilgjengelig på chartermarkedet. Det du skal huske på er at disse bostedene raskt blir utsolgt ettersom det er en forholdsvis få av dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer