Transport fra Heathrow til London

Reis raskest og billigst fra Heathrow til sentrum av London

Transportmidlene er mange til og fra Heathrow: Se hva du bør velge.

TRANSPORT TIL HEATHROW: Bor du ved t-banelinja Piccadilly, som er mørkeblå i t-banekartet, er det svært enkelt å komme seg til og fra Heathrow. Foto: Kristin Sørdal
TRANSPORT TIL HEATHROW: Bor du ved t-banelinja Piccadilly, som er mørkeblå i t-banekartet, er det svært enkelt å komme seg til og fra Heathrow. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Reiser du med SAS eller British Airways til London, vil du fly til hovedflyplassen Heathrow. Herfra er det mange transportmuligheter til og fra sentrum av London. Det samme gjelder Gatwick, som du reiser til som passasjer med Norwegian.

Her gir vi deg en oversikt over hvilke alternativer som fins, og hva som er billigst, eller raskest, tur retur Heathrow og sentrum av London.

Derfor anbefaler vi t-bane

Hvis planen din er å komme deg rundt i London ved hjelp av t-bane, er vårt tips at du også benytter t-bane til og fra Heathrow.

Ikke bare er det et rimelig alternativ, det er enkelt og tar ikke så mye lengre tid enn det raskeste alternativet, som er flytoget Heathrow Express - hvis du bor i et område som har enkel tilgang til riktig t-banelinje - gjerne på Londons vestkant.

Her får du en oversikt over hvilke transportalternativer du finner mellom London sentrum og Heathrow:

Taxi eller Über:

De såkalte Black cab-taxiene tar ifølge Transport of London mellom 30 og 60 minutter mellom sentrum av London og Heathrow. Avhengig av hvor lang tid turen tar, som igjen vil variere etter trafikkbildet, koster taxi mellom 46 og 87 pund, altså mellom 488 og 924 norske kroner, med dagens kurs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer