Reis til eksotiske strender ...

Få bind for øynene, musikk i ørene og spray på nesa som tilbehør til drinken.

Med musikk på øra og sjøvann i nesa skal du drømme deg avgårde til eksotiske steder ... Foto: Zeta Bar
Med musikk på øra og sjøvann i nesa skal du drømme deg avgårde til eksotiske steder ... Foto: Zeta Bar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stedet er Zeta Bar på Hilton-hotellet i Sydney, Australia. Den noe annerledes drinkserveringen skal gi bargjestene en forhøyet drinkopplevelse, ved å stimulere flere sanser enn kun smakssansen.

Sex on the Beach? Test deg selv i sydendrinker ...

Cocktailkjennere kan nå forestille seg å være hvorsomhelst, fra en New York City-bar, til en strand på Hawaii, ved kysten i Karibia eller en gate i Havana - uten å forlate luksusen på Zeta, skriver baren i reklamen for cocktailopplevelsen på sine egne nettsider.

Bestiller du eksempelvis en Seabreeze, får du bind for øynene i 4-6 minutter, i ørene får du typiske sjølyder som bølger som slår, vann som sildrer og andre lyder fra havet. I tillegg blir du sprayet med en og annen dusj med sjøvann. Alt dette mens du nipper til drinken din ... og ifølge baren skal dette mentalt transportere deg til et tropisk paradis.

Les også: Verdens dyreste drinker

Dette høres ut som drinken du helst tar en kveld du er alene på byen, for du sender vel ikke ut de mest inkluderende signaler til følget ditt om du setter på deg bind for øynene og øreplugger i øra ...

Zeta Bar er flere ganger blitt utpekt som årets bar i Australia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer