Reis to for prisen av en

PRISTEST: Billigst til Milano. Dyrest til Pisa. Vi har sjekket flyprisene til fem italienske byer i juni:Du kan reise to til Milano for prisen av en til Pisa.Det er størst prisforskjeller på flyprisene til Pisa: Her skiller det 1.803 kroner mellom billigst og dyrest.Det er minst prisforskjeller på flyprisene til Milano: Her skiller det kun 150 kroner mellom billigst og dyrest.Skroll ned for å lese om reiser til disse og andre italienske byer, eller KLIKK HER for å gå rett til prisoversikten.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene for fly tur-retur Norge-Italia rundt skoleslutt i juni. Skolene har siste dag på slutten av uke 24, eller i løpet av uke 25. Vår prefererte reiseperiode er uke 25, som er mandag 20. til søndag 26. juni.

De aller fleste avgangene til italienske byer går fra Gardermoen. Herfra kan du fly direkte med lavprisfly til Pisa og Roma på vestkysten, Venezia på østkysten og Bologna i innlandet i Nord-Italia. Fra Sandefjord/Torp kan du fly til Milano, også det i innlandet i Nord-Italia. I denne testen har vi tatt utgangspunkt i de fem lavprisflydestinasjonen, og sjekket prisene både med lavprisfly og med andre flyselskap.

Milano billigst, Pisa dyrest

Billigste destinasjon å fly til av de fem vi har prissjekket, er Milano. Dette er billigste destinasjon hos de fleste av selskapene vi har sjekket priser hos. Billettprisene varierer fra 1.573 kroner til 1.723 kroner per person, med utreise fra Oslo.

Dyreste italiadestinasjon blant våre utvalgte byer, er Pisa. Dette er dyreste destinasjon hos de fleste selskapene, og prisene varierer fra 3.028 til 4.831 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.