Reis to for prisen av én

PRISTEST: Fly to personer tur-retur Oslo-Roma for 3.408 kroner, eller fly og bo i fire netter for 5.600 kroner. Det er prisvinnerne i vår pristest til Roma.

Publisert
Sist oppdatert

Det er imidlertid ikke noe problem å betale mer, om du skulle ønske å kutte ned på reisekassa til fordel for større beløp på reiseregningen. Pristaperne i denne testen tar 6.610 kroner for flyreisen, og 12.206 kroner for hele pakken med fly og overnatting.

Om testen

Roma i april: 17 deilige varmegrader på dagtid, og 10 behagelige grader om natten ...

Vi har valgt medio april som aktuelt reisetidspunkt i vår pristest, og har sjekket priser på både kun flybilletter og på pakkepriser med fly og hotell inkludert. Vi har sjekket prisen på en langhelg i forbindelse med helgen lørdag 16. og søndag 17. april, med fire overnattinger der dette er mulig - og vi har vært fleksible i forhold til i hvilken retning vi strekker helgen.

Vi har sjekket prisene hos til sammen 13 flyselskap og reisearrangører; fra charterselskap til nettreisebyråer og billigflyselskaper. Noen av selskapene vil du finne i begge prisoversiktene, mens andre kun er representert ett sted.

    >> Klikk her for flyprisene>> Klikk her for pakkeprisene

Spar 1.600 kroner på flybilletten

Vi har sjekket flyprisene tur-retur Oslo-Roma hos til sammen 12 flyselskaper og reisebyråer, og prisene spriker fra 1.704 kroner til 3.305 kroner per person. Velger du billigste alternativ, skiller det kun en drøy hundrelapp på at du får to billetter til prisen for én hos den dyreste reisearrangøren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.