Reis uten å vite feriemålet...

Kjøp flybilett uten å vite hvor du havner - kortferien for Vingle-Petter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er i hvert fall 20 år siden det var spennende å fly. I dag er det omtrent like givende å klemme seg ned i flysetet, som å kjøre halv sju bussen til jobb. Nå er den tiden over - skal vi tro det australske selskapet Mystery Flights.

Konseptet er enkelt. Tenk deg at du har en helg du vil reise bort. Du ønsker å kjøpe flybilletten, oppholdet og transport til helgens feriedestinasjon, men er av det litt ubestemmelige slaget. Det kan det være vanskelig å vite hvor du vil reise i dagens mektige utvalg av destinasjoner og tilbud på reisefronten.

Bli like overrasket som denne karen på din reise i Australia. Foto: sxc.hu
Bli like overrasket som denne karen på din reise i Australia. Foto: sxc.hu Vis mer


Det er da Mystery Flights kommer inn i bildet. Hos dem kan du kjøpe turen uten å vite hvor du havner. Du kjøper billetten på forhånd, minst to uker i forveien, og får reisetidene og en reiseplan tilsendt to eller tre dager i forkant av avreisedagen. Hvis du da åpner vedlegget med reiseplanen, finner du ut hvor du skal reise og bo. Flytidene og flightnummeret står derimot i e-posten når du åpner den, og klarer du å la være å åpne vedlegget før selve reisedagen, blir det hele en total overraskelse.

Tilbudet er foreløpig bare tilgjengelig i Australia, men nå som flere og flere nordmenn reiser på ferie til down under, kan det være et forslag for deg som vil begi deg ut på noe nytt og spennende.

Du kan ved booking velge bort en destinasjon av i alt 17 mulige, som du ikke ønsker å reise til. Kanskje den mest spennende julepresangen for en bekjent som skal til Australia i nærmeste fremtid?Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer