Reise, bo og spise i Cadíz

Tekst: Vibeke Montero Foto: www.photito.com

Publisert
Sist oppdatert

Fakta

Du kan kjøre til Cadíz med leiebil eller offentlig transport fra de tre internasjonale flyplassene i området: Málaga, Jeréz de la Frontera og Gibraltar.

Fly

Sterling, Norwegian og SASBraathens flyr direkte til Málaga. Iberia mellomlander i London, og Spanair i Barcelona eller Madrid. Fra Málaga tar det omtrent to timer å kjøre til Cadíz.Flyplassen i Gibraltar ligger bare en knapp times kjøring fra Cadíz, men du må belage deg på å mellomlande i England. British Airways har tidvis gode tilbud fra Oslo til Gibraltar.

Det krever list og tålmodighet å finne flyruter til Jeréz, men det er mulig med Ryanair (via London) og Iberia (med to mellomlandinger). Jeréz ligger en knapp times kjøring fra Cadíz.

BoVil du besøke Cadíz under karnevalet, MÅ du bestille hotellrom i god tid!

Quo Vadis HostelHyggelig og ok sted å bo dersom du planlegger å bruke hotellet bare til å sove på. Dette er den billigste måten å bo på, i sovesal fra 6 euro per person, eller i rom fra 13 euro per person. Herberget ligger midt i den gamle bykjernen i gate Diego Darias nr.1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer