Reisefeber.no

Reisefeber.no leverte den beste prispakken i DinSides nettreisebyrå-test. Til sammen fikk byrået terningkast fem, og ble dermed testvinner.

Publisert
Sist oppdatert

Reisefeber vet hvordan generere reiselyst; her finnes både raffinerte billettsøk, morsomme artikler og fornøyelige reiseverktøy. Finner du ikke billett som matcher prispreferansene dine, sender du av gårde en prisforespørsel.

Bestillingen går rasjonelt over tre sider. Reisefeber får pluss for at de søker priser og tilgjengelighet i en og samme operasjon, slik at du kun får opp priser som faktisk er tilgjengelige.

Hos Reisefeber kan du betale med kredittkort eller giro – alt etter egne preferanser. Siste-liten-betalinger gjøres med giro, og deretter fakses kopi til reisebyrået. Billetten blir sendt deg i posten senest dagen etter at din betaling er registrert.

Tilbyr: Du kan bestille flyreiser, pakkereiser sammensatt av Reisefeber, hotell, leiebil og billetter til kulturevenementer rundt om i verden. Her finner du også en restplassliste fra norske charteroperatører. Reisefeber har korte fakta om mange reisemål, samt diverse artikler om forskjellig tema og steder fra reisebladet Vagabond. Her finner du også værmeldingstjeneste, tips fra lesere, reisevennsøk og bokhandel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer