Reisegaver i siste liten

På desperat julegavejakt i siste liten? Her er årets siste gavetips fra reiseredaksjonen.

Publisert

Det er dagen før dagen, og desperasjonen senker seg som ett grått teppe i de tusen hjem. Selvfølgelig skulle du vært ferdig med gavene nå, men så var det bare det at… Du kan trøste deg med at du ikke er alene. Køene rundt i kjøpesentrene er godt vitne på det. Vi har lett igjennom årets 17615">smarte reisedingser, her er de som passer best under treet.

14294">Opphengbar toalettveske

Årets beste julegavetips? Den opphengbare toalettveska er rett og slett en sammenleggbar toalettveske som kan henges opp fra en krok. Kompakt og liten, men med plass til det aller meste og litt til. En genial gave til en som stadig er på reisefot. Toalettvesken selges i flere størrelser, mediumutgaven fra Lowe som du finner i de fleste butikkene koster rundt 250 kroner.

19355">Lommekniv eller Leatherman

Disse finner du vel nesten overalt nå for tiden. Går du til nærmeste åpne sportsbutikk burde du i alle tilfeller være på trygg grunn. En Leatherman eller en velutstyrt lommekniv er små universalverktøy som blir flotte gaver. Dette er noe de aller fleste vil ha bruk for. Prisen ligger fra kr 250 for lommeknivene og fra kr 300 for Leatherman, alt etter som hvor mange ekstraverktøy du ønsker kan prisen stige opp mot tusenlappen og vel så det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer