Reiseguide på bærbar PlayStation

Lei av å drasse med deg store guidebøker når du er på storbyferie? Nå kan du få små reiseguider til den bærbare spillkonsollen PlayStation Portable (PSP).

Publisert
Sist oppdatert

De interaktive reiseguidene er laget i samarbeid med Lonely Planet, som er kjent for sine omfattende reiseguider.

Reiseguidene inneholder videoer, bilder, kart og nyttige utenlandske fraser. I følge Sony skal guidene passe godt for unge mennesker som reiser mye.

I tillegg til informasjonen som følger med spillene, kan du laste ned oppdatert reiseinformasjon fra spillenes nettside.

Turistattraksjonen London Eye sett fra spillet "Passport to London" til PSP.
Turistattraksjonen London Eye sett fra spillet "Passport to London" til PSP. Vis merFå byer og lite informasjon

Foreløpig finnes reiseguiden i seks utgaver, som dekker noen av de største byene i Europa: London, Paris, Praha, Roma, Barcelona og Amsterdam.

Utvalget er med andre ord ikke gedigent, men det er sannsynlig at flere byguider kommer på markedet hvis serien skulle vise seg å bli populær.

Du må ha en slik en for å bruke de interaktive reiseguidene.
Du må ha en slik en for å bruke de interaktive reiseguidene. Vis mer


Men det er ikke sikkert de nye reiseguidene slår an. I følge det seriøse spillmagasinet Eurogamer er ikke kvaliteten på guidene helt i øverste klasse.

Eurogamers anmelder, som har testet London-versjonen, reagerer på hvor lite detaljert den interaktive reiseguiden er. Anmelderen mener blant annet at det er altfor få puber og teatre med i reiseguiden. Nettstedet gir spillet tre av ti mulige poeng, noe som må sies å grense til elendig.

Ekstern lenke:

  • Les Eurogamers anmeldelse her.


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer