Reiseguider på nett

Visste du at du kan sette sammen og skrive ut dine egne personlige reiseguider på Internett - helt gratis!

Hvor drar du? Thailandske palmestrender eller historiske Colosseum. Du kan finne reiseguider for disse og andre reisemål - gratis på Internett.
Hvor drar du? Thailandske palmestrender eller historiske Colosseum. Du kan finne reiseguider for disse og andre reisemål - gratis på Internett. Vis mer
Publisert

Skal du til et nytt sted? Det er både nyttig og interessant å skaffe seg reiseguider. Det kan være spennende å lese om stedet på forhånd, og oppholdet blir sannsynligvis mer givende om du kjenner litt til hva som er å se og gjøre, hva du må passe på og hva som ikke er interessant.

Gratis

Men reiseguider koster penger selvsagt. Fra hundrelappen og oppover må du regne med å legge ut for bøker med reiseinformasjon avhengig av hvor omfattende de er. Skal du bare på en helgetur, eller en kort ukesreise er dette neppe aktuell politikk (selv om det gjerne er på slike turer du har aller mest utbytte av å kjenne reisemålet på forhånd). Men fortvil ikke: Det finnes gode og fremfor alt GRATIS alternativer på Internett.

Guider på nett

Svenske Aftonbladet lager små, hendige reiseguider som kan skrives ut. Her finner du praktiske tips, ting du bør gjøre, se og oppleve. Aftonbladet har laget disse mer enn 50 guider på en mengde forskjellige reisemål både lokalt i Sverige og Skandinavia, samt internasjonalt. Morsomme og gode guider som kan anbefales.

På dette nettstedet kan du sy sammen din egen engelskspråklige guide for de største norske byene. Og etter hvert skal også de største svenske og danske byene med i guidelisten. Her kan du altså skreddersy en reiseguide for dine egne behov alt etter hva du er interessert i å lese om: For eksempel uteliv, museer, overnatting, mat, dagsturer etc. Disse guidene er nok mer rettet mot utenlandske turister i Norge, men kan være nyttige også for nordmenn på reise i eget land.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer