Reisekupp: Billig ferie til Irland!

Fellesferien nærmer seg med stormskritt og charterselskapene selger seg tomme for sydenreisene. Her er våre favoritter for neste uke.

Irland. Er det en bensinpumpe eller? Nei, her pumpes Murphy Lager!
Irland. Er det en bensinpumpe eller? Nei, her pumpes Murphy Lager! Vis mer
Publisert

For de av oss som ikke har fått spikret ferieplanene kan disse dagers prislister se dystre ut. Lite er ledig og det som er ledig selges som regel til fullpris og vel så det. Du kan selv sjekke de aller siste tilbudene i vår oppdaterte restplassoversikt.

Ukens favoritt!

Vi har som vanlig tatt en titt på markedet og lett frem neste ukes aller beste reisetilbud. Vårt gode råd? Irland! En uke på den frodige øya får du nå fra 2.895. Saga Solreiser har tilbudet.

- Vi flyr ukentlig til Shannon i Irland, derifra velger de fleste å leie bil eller sykkel og så ture rundt i det flotte landet, sier driftsansvarlig i Saga Marie-Anne Zachrisson. Irene er veldig hyggelige mennesker som virkelig kan dette med turisme.

Frister aktiviteter som golf, fiske og turer i flott natur er Irland stedet for deg. I tillegg byr den grønne øya på en misunnelsesverdig pubkultur. Første ledige avreise går i morgen, den 24. juni, men det er fortsatt ledig på avganger den 1. juli, 8. juli og 22. juli.

Billige sydenturer?

Det nærmer seg fellesferien og det merkes også på restplassene. Stadig færre og stadig dyrere. Du kan fortsatt gjøre kupp men du må belage deg på å betale opp mot 3.000 kroner for en uke med hotell. Denne ukes billigste går fra Gøteborg til Mallorca den 24. juni for kr 1.895, arrangør er Always. Her er oversikten over de billigste turene som er tilgjengelig nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer