Reisekupp fra 450 kroner

Fly to for én i Norge, for tilbudspriser til Asia og for restplasspriser til Syden. Her er ukens reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert

Prisene i denen artikkelen er innhentet 4. februar 2005. Restplasser og tilbudspriser er ferskvare, og vi må ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasspriser, gå til vårt restplassøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.

Charterkupp

Charterselskapenes restplasslister byr på priser ned i tusenlappen for enten kun fly, eller endog fly og overnatting i en uke på visse chartersteder. Merk at den billigste reisen med hotell inkludert for 998 kroner går til Mallorca, og rapportene derfra sier at det ikke akkurat er bikiniføre på den spanske øya for tiden. Men hyggelig shopping og sightseeing er det jo selvsagt muligheter for, uansett temperaturer.

De billigste charterprisene er kun-fly-tilbud for rundt tusenlappen til destinasjoner som Madeira, Agadir og Sharm El Sheikh. En uke med bosted inkludert kan du få i Tunisia eller på Madeira, for rundt 1.600 til 1.700 kroner.

>> Klikk her for å se de norske restplasskuppene

Restplassprisene fra svenske flyplasser ligger på rundt det samme som de norske; du kan fly til Agadir, Madeira og Marokko for rundt 1.000 svenske kroner, og ønsker du bosted inkludert, koster det fra rundt 1.600 til 1.700 SEK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.