Reisekupp: Røm regnet for 800 kroner!

Fortsatt er det Apollo som har de laveste prisene ute i markedet.

Lei av regndråpene som ramler ned? Det blir ikke færre av dem utover høsten...
Lei av regndråpene som ramler ned? Det blir ikke færre av dem utover høsten... Vis mer
Publisert

Forrige uke var det Apollo og Ving som kunne skilte med de laveste prisene. Denne uken er det Apollo som har de aller billigste reisene! Vi har laget en liste over de aller billigste godbitene! Oppdaterte tilbud finner du på DinSide Reises restplassoversikt.

Under 800 kroner

Apollo kan få deg til både Tyrkia og Hellas for 798 kroner hvis du er rask på avtrekkeren. Dette er riktignok prisen for kun fly – men selskapet har også pakker til Kreta hvor du får fly og hotell én uke til 898,- uten tvil ukens billigste pakke! Dette tilbudet gjelder med avreise den 31/8 fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Her bør du nok være rask hvis du vil få det til spottpris! Oversikten over de aller billigste reisene finner du 15105">her.

Tunisia fra 899,-

Velger du å legge til én krone ekstra, kan Star Tour fly deg til Tunisia fra Oslo både den 30/8 og den 6/6. Her er det samme pris for både én og to uker på begge datoene – tilbudet gjelder kun fly!

Mexico fra 3595,-

Vil du litt lenger av gårde, kan du faktisk komme helt til Mexico for 3595,- i 14 dager med Ving – og du får faktisk tak over hodet med på kjøpet. Men vær klar over at dette er uspesifisert, og kan bli hva som helt standardmessig. Uansett et bra tilbud hvis du har lyst til å oppleve noe nytt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer