Reisekupp til sol og shopping

Få en ukes badeferie på Madeira for 1.295 kroner, eller fly, hotell og fem dager med shopping i Bangkok for cirka 6.500 kroner. Her er ukens reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbudene er innhentet 14. januar. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Klikk deg inn i restplasslisten for oppdaterte restplasstilbud; denne listen oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt.

En uke på Madeira for 1.295 kroner

Det er muligheter for ganske hyggelige priser til sol og sommer akkurat nå - fra flere steder i landet. Billigst i skrivende stund er flyreiser til eksempelvis Madeira og Gran Canaria; dette får du for rett under tusenlappen tur-retur. Ønsker du bosted inkludert, er det vel ikke noe å klage på å få en uke på Madeira for 1.295 kroner, eller kanskje heller to uker for 2.995 kroner? Dette er priseksempler med avreise fra Oslo.

Også byer som Harstad og Trondheim figurerer med inntil flere tilbud på "topp 20"-lista vår. Få en uke på Tenerife med avreise Trondheim Lufthavn Værnes, for 1.795 kroner, eller to uker på samme sted men med avreise Harstad/Narvik lufthavn Evenes, for 2.595 kroner.

>> Klikk her for 20 sydenkupp

Messekupp

I helgen er det reiselivsmesse på Norges Varemesse på Lillestrøm, og i den forbindelse er det mange reisearrangører og flyselskaper som kjører diverse messetilbud. Her er noen tilbud som vi har plukket opp på messa:

  • STS Solia: Gir 300 i rabatt på ordinære priser (ikke barnepriser) ved bestilling før 31. januar
  • Widerøe: Norge Rundt-billetten for sommeren: 2.690 kroner (fly når og hvor mye du vil, gå av og på når du vil i 14 dager).
  • Qantas: Oslo-Australia og Oslo-New Zealand fra 8.070 kroner eksklusive skatt. Må bestilles og betales før 28. februar, reise mellom 15. februar og 30. juni, minimum 7 dager, maks 1 mnd.
  • Thai Airways: Oslo-Bangkok t/r med fem overnattinger på Bangkok Palace hotell inkl. frokost, transfer, halvdags sightseeing og flyskatter, fra 6.560 kroner. Utreise via København og Stockholm fra 16. april til og med 16. juni, selges til og med 28. februar.
  • Noble Tours: Langkawi, Malaysia i påsken, fly og 12 overnattinger fra 9.990 per pers.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer