Reisekupp til storby og strand

Nå får du to uker på Kanariøyene for 2.995 kroner eller storbyweekend i europeiske storbyer med to-tre overnattinger for under 3.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Helsinki og London utmerker seg som rimelige storbydestinasjoner, mens Kanariøyene er ganske fremtredende på billigtoppen til Syden.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 7. november. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte charterpriser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

To uker under 2.995,-

Er du ute etter sol og varme, er det til Kanariøyene du finner de fleste av de beste reisetilbudene akkurat nå. Du får to uker på både Gran Canaria og Tenerife for 2.995 kroner – og det både fra Oslo, Bergen og Trondheim. For deg med ønske om et noe mer eksotisk strandreisemål, kan kanskje Tunisia være et alternativ? Her får du to uker med hotell for 2.890 kroner.

Sjekk noen av ukens beste reisekupp her:20 norske sydenkupp under 2.995 kroner.

Storby og eksotisk

For deg som søker etter noe enda mer eksotisk har vi søkt oss fram noen gode kjøp til fjernere destinasjoner. Hva med en uke på Barbados for 7.590 kroner eller kanskje heller fem dager i Dubai for 7.150?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer