Reisekupp til Tunisia

Tunisia dominerer listen over de billigste feriemulighetene. Er du klar for varme? Les videre.

Tunis. Nå får du rimelige reiser til Tunisia.
Tunis. Nå får du rimelige reiser til Tunisia. Vis mer
Publisert

Nord-Afrika, brennende het sol, lange strender og verdens mest berømte ørken kun et steinkast av en flytur unna. Tunisia har fått sin plass i Syden, og vi lar oss friste. Det kan imidlertid se ut som om noen av turoperatørene har satset litt vel hardt. Ukesturer til Tunisia helt fram til sommerferien ligger nå til billigsalg i restplassmarkedet.

- Tunisia er et spennende land, men det er relativt nytt som reisemål. Nå i startfasen kjører vi med lave priser, men det blir dyrere, lover markedsjef i turoperatøren Detur, Frank Næss. I Tunisia kan du kombinere sol og bad med kultur og opplevelser. Arrangerte aktiviteter inkluderer Sahara-utflukter, møte med beduinfolket, eller en tur i romerske spor til eldgamle Karthago.

Normalpris på en ukestur til Tunisia ligger rundt 4 - 5.000 kroner, alt avhengig av sesong. Prisene ligger nå på rundt en halvpart av dette. Frister ikke Tunisia, får du nå også billige reiser til Malaga, Hellas, Malta og Gran Canaria. Vi har samlet de aller billigste tilbudene til Syden her.

Billig fra Sverige

Sist uke skrev vi at dumpingprisene fra Sverigetil London gikk mot sin slutt. 500 svenske kroner er spottpris, og det er også turoperatørene klar over. Denne uken peker pilen opp, billigste flytur koster SEK 895, og ønsker du å reise neste helg ligger prisen fra SEK 1.195.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer