Reisekupp til tusen

Fortsatt knallbillig. Reis nå, før det er for sent. Her er et utvalg reiser fra 745 kroner, flere finner du i restplassoversikten.

Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt tid for de gode reisekjøpene. Følger du med på restplassoversikten finner du nå i omkring 100 reiser til Syden forl mindre enn 1.000 kroner. Vi regner med at moroa fortsetter noen uker til, før reisekåte familier med høstferie i sikte fyller alle fly og hoteller til randen. Når er høstferien? Det finner du ut her.

Sydenfly under 1.000 kroner

Selv om nyhetene svømmer i flomkatastrofer fra Mellom-Europa, er det den sedvanlige sommerheten som råder langs Middelhavets salte strender. Aller billigst er det om du skaffer bosted selv, men vær klar over at det enkelte steder kan være en utfordring. August er den store feriemåneden i de fleste europeiske land.

Se mer enn tjue reiser til under tusen kroner her. Blant destinasjonene er Roma, Venezia, Malaga, Alanya, Menorca, Santorini og Tunisia.

I samme prisleie får du også reiser fra Sverige. Se selv i restplassoversikten, kryss av for reiser fra utlandet.

Med hotell fra like under tusenlappen

Du kan faktisk også sikre deg overnatting inkludert for under tusen kroner. Du reiser riktignok uspesifisert, og vet dermed ikke på forhånd hvor du vil havne, men for den uten for stive krav til kvalitet og standard er dette et supert alternativ. Vi finner mer enn 80 reiser der hotell er inkludert, for under 1.500 kroner. Mest fra Oslo, men også fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Sandefjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer