Reiselivsmessen 2003

Årets reiselivsmesse går av stabelen i Norges Varemesses senter på Lillestrøm, 10. til 12. januar. Over 1.000 utstillere fra mer enn 60 land står klare til å fore deg med reiseinspirasjon og informasjon.

Fra reiselivsmessen 2002. Rulling av cubanske sigarer.
Fra reiselivsmessen 2002. Rulling av cubanske sigarer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mulighetene og opplevelsene er mange på reiselivsmessen 2003, fra informative stands, seminarer, mat og aktiviteter.

Utstillere og aktiviteter

Drøye 1.000 utstillere i forskjellige kategorier er representert på messen; her finner du inspirasjon om alt fra busselskaper, turistattraksjoner, turistkontorer og ambassader, utdanning, camping, storbyferier, forretningsreiser, reiselitteratur, reiseeffekter og mye annet.

På aktivitet- og underholdningssiden kan du se det engelske Premier League trofeet på Det Britiske Turistkontorets stand, se lysbildeforedrag fra Marokko, vinne feriereiser med Maltatours og Englandtours, trimme med Kari Jaquesson og Jomfrureiser, møte Pippi Langstrømpe på Östra Smålands og Ölands stand, smake geitost og spekepølse fra Underdalsbui og så videre, og så videre … Dette er bare noe av det du kan oppleve på Lillestrøm til helgen.

Men du skal være advart: Nesten 40.000 mennesker besøkte reiselivsmessen i fjor, så du blir neppe alene. Rådet er å komme tidlig og ha med bøttevis av tålmodighet … Nyheter fra messen vil du få på DinSide Reise fredag og lørdag, om du ikke selv kan ta turen.

Tid og sted

Sted: Norges Varemesse, Lillestrøm
Tider: Åpent for publikum fredag 10. januar til søndag 12. januar. Fredag 14 til 19, lørdag 10 til 18 og søndag 11 til 18.
Priser: Voksne 100 kroner; barn, studenter og pensjonister 50 kroner; familie 250 kroner.

 • Mer informasjon om messen finner du på Reiselivsmessens nettside
 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser:
  Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger:
  Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips:
  Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta?
  La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien?
  Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer