Reiselivsmessen 2009

Se forsmaken på årets event for reiselystne.

Publisert
Sist oppdatert

Så er det på'an igjen. Årets store begivenhet for reisefoten er snart i gang.

Finanskrise til tross - de fleste aktørene DinSide snakker med på bransjedagene, mener nordmenn fortsatt har stor appetitt for reise.

- Vi føler nesten at vi kan avblåse finanskrisen, smiler direktør Leo Berbu i Apollo.

Han har grunn til å ha selvtillit, etter at selskapet mottok prisen som beste charterarrangør under Gran Travel Awards mandag kveld.

Bli Norges første romturist

Selvtillit mangler det heller ikke på standen til Virgin Galactic. Med utstillingsmodell og video av Spaceship Two, håper Richard Brandson at noen fete norske lommebøker vil åpne seg i løpet av messen. Har du 1,5 millioner å bruke på tre timer i luften og seks minutter vektløshet, samt utsikt til den blå planeten, kan du bli Norges første romturist i 2010.

Har du nerver til å vente litt med reservasjonen, hevder selskapet at prisen vil stupe ned til "bare" 100.000 kroner etter første driftsåret.

- Du får reise i tre ganger lydens hastighet og kommer høyt nok til å se at jorda er rund, skryter en av agentene ved standen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer