Reisemareritt: Camilla slakter TUI

Camilla (31) og kjæresten mistet tre kofferter i Thailand. For å slippe å betale 40 000 kroner i frakt, må de hente bagasjen i Finland.

ET SAMMENSURIUM: Svenske Camilla reiste fra Thailand 18. desember. Koffertene hennes befinner seg fortsatt i Krabi. Foto: Privat
ET SAMMENSURIUM: Svenske Camilla reiste fra Thailand 18. desember. Koffertene hennes befinner seg fortsatt i Krabi. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Etter en to uker lang og varm førjulstid i Ao Nang i Thailand, skulle Camilla og kjæresten reise tilbake til Sverige 18. desember for å feire høytida.

Paret hadde bestilt pakkereisen gjennom reiseselskapet TUI - med både fly, hotell og busstransport fra og til flyplassen i Phuket inkludert.

- Bussen som skulle kjøre oss til flyplassen hadde ikke noe lasterom, så bagasjen vår skulle bli fraktet i en separat bil. Det fungerte på samme måte da vi ankom, og det gikk bra, sier Camilla til Dagbladet.

Hun ønsker ikke å stå fram med fullt navn, men Dagbladet er kjent med hennes identitet.

Det var svenske Expressen som først omtalte saken.

Ble igjen i Thailand

Camilla forteller at før de tok fatt på den lange hjemreisen, spurte de hotellpersonalet hvor de skulle sette bagasjen i påvente av frakt til flyplassen.

- Personen pekte mot en bagasjevogn. Vi plasserte koffertene våre der, og ble henvist videre til bussen som skulle ta oss til flyplassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer