Reisen du ikke kan gå glipp av

Mange drømmer om det, og om du ønsker å gjennomføre et skikkelig karneval, er dette din beste mulighet. For ikke snakke om å oppleve et ekte tropeparadis...

Publisert
Sist oppdatert

Festen over alle fester, samt tropeparadiset som overgår alle dine drømmer. Begge pakket inn i to uker til vinteren. Det høres ikke dumt ut? Du må imidlertid få ut fingeren, for du er ikke den eneste som kunne tenke deg dette.

Vi har vært der og opplevd det hele, nå planlegger vi turen for deg. For å lese mer om festen og drømmeøya i Nord-Brasil, klikker du på lenkene i artikkelen under. Planen er som følger:

Først karneval, så avslapning

Karneval foregår mange steder i verden i diverse former, men et av de absolutt beste finner du i Brasil. Ingen feirer karneval med samme intensitet og innlevelse som det brasilianske folk. Mange havner i feil båt og reiser på karneval i Rio når de vil ta del i festen selv. Det kan du også i Rio, men skal du virkelig kle deg ut og danse i gatene døgnet rundt - ja, da reiser du til Olinda utenfor byen Recife.

Se bilder fra karneval i Olinda her...

Det geniale med denne selvsydde pakken er at et av de vakreste øyparadisene i verden ligger en kort flytur ut i Atlanteren fra nettopp samme by.

Karneval 2009 begynner fredag 20. februar og varer til onsdag 25. februar. Dette er hoveddagene i den ville festen og når du absolutt vil være tilstede. For å få et innblikk i hva som foregår i Olinda under karneval leser du dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer