Reisen til Machu Picchu

En av verdens mest kjente severdigheter er ikke så lett å nå fram til som man skulle tro…Av Inger-Lise Quispe

Publisert

Vi stod opp klokken 03:00 i dag for vi skulle reise til Cusco med Florentino, og så videre med tog fra Cusco til Machu Picchu - stedet jeg har drømt om å reise til i mange år nå. Endelig skulle det bli min tur til å vandre blant de vakre og fascinerende ruinene!

Den skjeløyde sjåfør

Avtalen var at Florentino skulle kjøre oss, og vi skulle dra 03:45. Vi famlet oss frem over små bekker og togskinner i mørket, og kom frem til veien som førte oss til Geronimos hus. Det var det stummende mørkt. Etter å ha banket på døra og ropt litt, og med hjelp fra en høylydt nabohund, ble det liv i leiren. Florentino og Damian var som lyn, vel nesten da. Opp, på med klærne, vaske ansiktet og stupe i bilen. Jeg hadde aldri sett Florentino før, og skvatt litt med det samme. Mannen var utrolig skjeløyd. Det venstre øyet stirret trofast på neserota mens det høyre gjorde alt arbeide. Men siden han kjørte bil til daglig regnet jeg med at alt skulle gå bra..

Så satt vi i bilen alle tre, og Damian ventet ved garasjeporten, men ingenting skjedde. Batteriet var dødt. Ja-ha tenkte jeg, hva mer kan gå galt? Den tanken bør man aldri tenke, for gjett om ting gikk galt....

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer