SAS-streiken:

Reisende fortviler: - Får ikke svar

Er flyet ditt kansellert som følge av streik kan du belage deg på å vente lenge på hjelp fra SAS.

STREIK: SAS fortsetter å kansellere flyginger som følge av pilotstreiken. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
STREIK: SAS fortsetter å kansellere flyginger som følge av pilotstreiken. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lars Erik Luthman og familien reiste til Málaga i Spania for å nyte en etterlengtet ferie. Så kom pilotstreiken i SAS, og flyet hjem til Norge ble kansellert.

Familien på fem har nå ventet i tre døgn på mer informasjon om hjemreisen, men opplever i likhet med mange andre at det er svært vanskelig å nå fram til SAS.

Forbindelsen brytes

- Vi har forsøkt gjentatte ganger å ringe. Etter fire timer blir forbindelsen plutselig bare brutt. Vi får ikke svar.

Det sier Luthman til Dagbladet mandag morgen. Familien har holdt forbindelsen til servicetelefonen for å få svar på sine spørsmål angående hjemreisen. De har ikke lykkes i nå fram.

- Det er irriterende da vi ikke engang turte å gå i heisen fordi vi var redd det ikke ville være dekning der og at linjen skulle bli brutt. Vi holdt linjen på restauranten, på butikken, overalt hvor vi gikk. Så går det fire timer, også så kutter de linjen uansett. Det har skjedd alle fire gangene vi har forsøkt å komme gjennom, sier han.

Seinere prøvde Luthman å få kontakt med kundeservice via en online chat på SAS sin hjemmeside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.