Reiser å drømme om

DinSide har tatt leserne med på både korte og lange reiser i året som har gått. Her er noen av godbitene.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er noen av stedene DinSide har besøkt i år, og her bør det være inspirasjon å finne for enhver reisesmak.

Øyene - Island og Aruba

Island: Kortest vei til eventyret

Island kalles sagaøya, og byr på virkelige eventyr for oppdagelseslystne reisende. Vi har besøkt Island ved flere anledninger i år, og kan vi skrive under på at vi skal tilbake.

- Forbanna lekkertHET VINTER: Minusgrader og svart natt er ingen hindring. Vi har tatt bikinien i bruk på Island - under stjerner og nordlys.

Boblende hett reisemålISLAND: I vest ligger eventyret! Det må være konklusjonen etter et besøk på Island, Atlanterens kanskje mest spennende øy.

På gummihjul over isenTERRENGTUR: Islendingene har et svært praktisk forhold til å lage merker i snøen. Bli med på tur i bil over Langjökull.

Aruba: Trygt paradis

Dykking for dummiesEVENTYR: Du trenger ikke engang kunne svømme for å oppleve nærkontakt med verden under vann. Her er tipsene til deg som ikke tør dykke.

Spinnvill på fire hjulBILDESPESIAL: Ta en dose svette og solkrem, legg til en motorisert firehjulstur gjennom støvete ørken, og det er klart for ATVanvidd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer