- Reiser aldri tilbake

Reiseblogger var ikke spesielt begeistret over behandlingen på flyplassen.

MISFORNØYD: Reiseblogger Chloe Jade Meltzer er misfornøyd med opplevelsen på Heathrow i London. Foto: Skjermdump/TikTok
MISFORNØYD: Reiseblogger Chloe Jade Meltzer er misfornøyd med opplevelsen på Heathrow i London. Foto: Skjermdump/TikTok Vis mer
Publisert

Chloe Jade Meltzer (29), en amerikansk reiseblogger, sier hun aldri mer vil reise til Storbritannia etter det hun beskriver som «brutale regler» på Heathrow-flyplassen i London.

På vei fra San Francisco i USA til Benin i Afrika hadde hun mellomstopp på Heathrow. Der ble hun nødt til å kvitte seg med halvparten av toalettsakene sine fordi det ikke var plass til dem i væskeposen på 1 liter.

Måtte kaste toalettsaker

- Heathrow er kjent for å miste kofferter og jeg kunne ikke risikere at bagen min blir borte. Derfor tok jeg med alle toalettsakene mine, som var innenfor kravet på 100 milliliter, sier Meltzer i en video hun har publisert på TikTok.

Ifølge bloggeren gikk det helt fint sist gang hun har transfer på Heathrow og at de i sikkerhetskontrollen lot henne fylle flere poser med de samme toalettsakene hun hadde med denne gangen.

- Men nå ga de meg en liten pose og jeg fikk bare fylle denne ene posen, sier hun.

Dermed ble hun nødt til å legge igjen en god del toalettsaker som ifølge Meltzer kostet 236 britiske pund, drøyt 3100 kroner. Hun sier også i videoen at hun var så stresset at hun mistet solbrillene sine som koster 173 pund, 2300 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.