Reiser til begjær

For første gang på lenge må vi til Sverige for å finne de billigste charterreisene. Men det betyr ikke at du ikke kan få gode priser også i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

For første gang på lang tid er det virkelig kroner å spare på å handle reisen hos svenskene. Over grensen finner vi mange reiser som tilbys til priser omkring tusenlappen. I Norge må vi opp i 1.500 og høyere for å skaffe oss en charterplass til hetere land. Og med dårlige værmeldinger og kuldebølge over landet, blir disse prisene neppe bedre utover uken.

Sjekk priser og tilbud på restplassoversikten, husk å huke av for reiser fra utlandet om du vil se tilbudene fra svenske operatører. Du kan også bestille varsling direkte til din mobil med vår SMS-varsling.

Norge: Hellas og Florida frister mest

Det er billigst å reise fra Oslo, hvor vi finner priser nede i 1.500 kroner. Fra andre byer i Sør-Norge må vi regne med å betale fra ett par tusen, mens i nord går reisene for 3-4.000 kroner.

Utvalget til Hellas er godt nå i forkant av OL. Det går reiser til mange av de greske øyene, og Kreta, Santorini og Rhodos er trofaste gjengangere. Dessuten kan det være mulig å komme seg til Tyrkia og Mallorca for en grei pris. Bulgariafarere strever mer - dette billige landet har i år fått en renessanse, og reiseprisene er ikke spesielt lave sammenlignet med restplassprisene til andre land. For mer eksotiske alternativer er det Florida som gjelder. Vi finner faktisk reiser hit - med hotell - til like under 4.000 kroner - og da kan du velge om du vil være der i en eller to uker. Dette er en meget fin pris for en så lang reise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer