Reiseselskapet Bergosa har slått seg konkurs

Skylder på finanskrisen, og lover å refundere penger.

Bergosa slo seg konkurs, etter at DinSide skrev en artikkel om selskapet. Foto: Illustrasjon av Øyvind Idsøe
Bergosa slo seg konkurs, etter at DinSide skrev en artikkel om selskapet. Foto: Illustrasjon av Øyvind Idsøe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går, 25. mars, skrev DinSide om reiseselskapet Bergosa, et reiseselskap du ble advart mot av Forbruker Europa etter at en rekke kundeklager. Les mer om saken her.

Klagene har handlet om manglende tilbakebetaling av penger for reiser som kundene enten hadde kansellert innen fristen, eller reiser Bergosa selv kansellerte.

Svensk leie

Etter at artikkelen ble publisert, ble DinSide kontaktet av daglig leder i Bergosa Travel AB, altså et svensk selskap, som fortalte at han hadde leid nettside og tjenester av Bergosa Investment Travel Ltd. Disse er registrert i Storbritannia, og Forbruker Europa har fortalt at de selv etter gjentatte forsøk ikke får kontakt med dette selskapet.

Vår svenske kontakt som ikke ønsker å stå frem med navn, forteller at han startet svenske Bergosa i september 2008, men la ned forretningene for 1 1/2 uke siden, fordi det var så mye tull med Bergosa Investment Travel Ltd.

- Det var bare strul, jeg fikk aldri ordentlige svar på mine spørsmål, så til slutt bestemte jeg meg for å droppe det hele, sier den tidligere daglige lederen til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer