Reisetips for single

Er du singel, bør du reise alene rundt i verden! DinSide Reise viser deg hvordan singelturen blir alt annet en ensom.

Publisert
Sist oppdatert

Reiselivsbransjen satser frisk på de single og de "frie". Mange reiseselskaper har spesialtibud til folk som liker å reise alene og møte andre i liknende situasjon. Her er noen reisetips for deg som er singel, men som ikke vil føle deg ensom på reisen.

Køben uten kjæreste

Københavns turistinformasjon tilbyr egne turer og opplevelser for deg som er singel og vil reise til Danmarks hovedstad.

Å reise som singel kan ende opp i en veldig ensom affære, men ikke vær redd: Turene i København er tilrettelagt slik at single på reise kan møte hverandre og oppleve noe sammen. Golf, fiske, natteliv - her er det mange tilbud som passer seg godt for den som vil møte andre man ikke kjenner fra før.

 • Single opplevelser i København
 • Deilige menn i kilt

  VisitScotland er spesielt ivrige på å lokke til seg single, kvinnelige turister. I disse dager pågår et noe spesielt PR-stunt, der de viser fram noen utvalgte skotske kjekkaser. Kvinner kan stemme på den skotten de synes er mest attrativ, og derretter bli med i trekningen av turer til Skottland, med påfølgende "date" med de utvalgte skottene. Les mer om denoriginale konkurransen her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.